Bőrápolás otthon - 7 alapanyag, ami csodákat művel az arcoddal

Borítókép: Bőrápolás otthon - 7 alapanyag, ami csodákat művel az arcoddal Forrás: Getty images
Ha bőrünk nincs rendben, akkor igencsak meggyűlhet vele a bajunk. Ezért egészsége szempontjából érdemes kívülről-belülről ápolni. Épp csak nem mindegy mivel!

Szerencsére léteznek olyan anyagok, illetve alapanyagok, amelyek valóban csodákat művelnek bőrünkkel, ráadásul valószínűleg a te konyhádban is megtalálhatóak. Ide tartoznak a jótékony illóolajok, a gyümölcsök, a méz, a víz és még számtalan csodaszer, amiről nem is gondolnád, hogy üde, egészséges és hidratált bőrt kölcsönöz(het)nek arcodnak.

Bőrápolás otthon

A krémekben számtalan olyan adalékanyag van, amiről – rendszeres használat mellett - nem is tudjuk, milyen rosszat tehetnek bőrünkkel, éppen ezért célszerű olyan természetes anyagokat (is) választani, amelyek sem felesleges színezékeket, sem hozzáadott illóanyagokat, sem pedig egyéb szintetikus anyagot nem tartalmaznak. Arról nem is beszélve, hogy a természetes szerek valóban kívülről-belülről ápolnak, így célszerű mindkét módon felhasználni őket.

Hidd el, egészen elképesztő, hogy mi mindent találhatsz a kamrában, ami hatékonyan segít bőröd egészségének megőrzésében. Így, ha valóban hatékony otthoni bőrápolásra vágysz, mutatjuk, mely csodafegyvereket érdemes bevetned!

Következzenek most azok a természetes csodaszerek otthoni bőrápoláshoz, amelyeket mindenképp tarts otthon és persze rendszeresen használd és/vagy fogyaszd is őket!