Téli trend: a bokacsizma

bokacsizma,cipő Forrás: Getty Images
A nők többsége igyekszik követni a divatot és azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb változtatás talán a csizmák során születik. Évről-évre robbannak be a piacra az újabbnál újabb és vadabbnál vadabb trendek. A bokacsizmák például, a múlt, illetve az idei év nagy kedvencei, habár valamilyen szinten mindig jelen voltak.

Attól függően, hogy milyen stílust képviselünk, vagy milyen alkalomra szeretnénk felvenni azt a lábbelit, különböző típusok közül válogathatunk. Most a bokacsizma néhány klasszikus változatáról olvashatsz.

Elegáns, magassarkú fazon

Az elegancia híveinek ajánlható az Ara női bőr bokacsizma, amely High Soft talpbetéttel került kialakításra. Éppen ezért első osztályú kényelmet biztosít, hiszen a lábágy pontosan és finoman idomul a láb boltozatához. A talpbetét akár kivehető vagy cserélhető is, a csizma belső bélése pedig textil.

Karcsúsított keskeny fazonja maximalizálja a nőies megjelenést, divatos hatását pedig az oldalán található csatt teszi erőteljessé.

A bokacipők területén még egyébként a Bugatti, Caprice, Gabor vagy Marco Tozzi márka kínálata is széles.

bokacsizma,cipő,cipőbolt,lifestyleshop
Forrás: lifestyleshop.hu
Téli trend: a bokacsizma

Vagány a lapos sarkú!

Amennyiben a vagányabb darabokat kedveled, akkor neked a fiatalos, fűzős Gabor női bokacipő az ideális választás. 2,5 cm-es talpával kiemeli alakodat. Belső oldalán cipzáras, bélése pedig textil. Best fitting termék, vagyis a modell első része a szélesebb, sarok felé pedig szűkülő fazonú, ezzel egyszerre biztosít tartást a saroknak és helyet a lábfejek számára.

Feelingjét tekintve sokkal inkább a lázadó, laza, formabontó stílust és hangulatot reprezentálja.

A Caprice, Gioseppo, Marco Tozzi, Remonte Rieker márkanevek is méltán foglalnak helyet az alacsony sarkú fazon listáján, hiszen kiemelkedő kollekciókat tudhatnak magukénak.

Ha szimpatikus ez a stílus, akkor tovább keresgélhetsz a témában, mivel a LifeStyleShopnál mindenféle fazonú bokacsizma megtalálható, kiemelkedő minőségben! A márkák sokrétű kínálata garantálja a strapabíró, trendi lábbeliket, így valójában két legyet üthetsz egy csapásra.

Extra meleg bakancsok

Ebből a kategóriából egy Marco Tozzi darabot hoztam neked bemutatásra, amely a klasszikus mustáros, barnás színben került legyártásra. Bélelt belsejének, fűzős fazonjának köszönhetően a hétköznapokra, de túrákra, utazásokra is felvehetjük. A Feel Me talpbetét jól igazodik a talp formájához, ezért viselete is kényelmes. Belső részét a bőr, szintetikus anyag és a textil teszi ki. Sarka 3,5 cm-es.

A bakancsok esetében sem hagyhatjuk ki a legnevesebb márkákat; mint a Remonte, Ara, Democrata, Caprice, Gabor, Skechers, Rieker vagy az s.Oliver.