Így néz ki ez a 27 sztár a reflektorfényben... és azon kívül

Borítókép: Így néz ki ez a 27 sztár a reflektorfényben... és azon kívül
Pontosan tudják, milyen arcot kell vágni, hogy kell mosolyogni, amikor fényképezik őket. De amikor nincs nekik szegezve a kamera... akkor ők is legszívesebben elbújnának.

Mindannyian másképp viselkedünk társaságban, mint egyedül, de a sztárok életében ez kissé bonyolultabb; nekik elég kilépniük az utcára ahhoz, hogy üldözőbe vegyék őket a fényképészek. Ráadásul ahhoz, hogy a munkájuk (a filmforgatás) sikeres legyen, számtalan vörös szőnyeges eseményen, magazinfotózáson és egyéb nyilvános rendezvényeken kell megjelenniük.

Anne Hathawaynek, Bill Nighynak vagy Dakota Fanningnek már van kidolgozott stratégiája arra, hogy folyvást „szerepelniük” kell. Tudják, milyen szögben kell tartaniuk a fejüket a testükhöz képest, hogyan kell mosolyogniuk, mennyit kell mutatniuk a fogukból ahhoz, hogy a lehető legelőnyösebb felvételek készüljenek róluk. De nekik is van privát énjük, amikor olyan nyúzott, elgyötört vagy kifejezéstelen arccal bámulhatnak maguk elé, ahogy csak kedvük tartja. Ezt a magán-arcukat mutatja meg most Andrew H. Walker fényképész, aki a Torontói Filmfesztiválon készítette az alábbi fotósorozatot A-listás színészekről: