Miley Cyrus: Amikor először szerettem volna szexelni Joan Jett-tel...

Borítókép: Miley Cyrus: Amikor először szerettem volna szexelni Joan Jett-tel...
A fiatal énekesnő alaposan ellopta a show-t a Rock & Roll Hall of Fame gáláján, ahol ő az I Love Rock & Roll énekesnőjét „vezette be” a halhatatlanok közé. Képgaléria!

Miley Cyrus tudja, hogyan kell felhívni magára a figyelmet. A vasárnapi Rock & Roll Hall of Fame éves gáláján, ahol nem is őt, hanem például a Joan Jett & Blackhearts zenekart, Ringo Starrt és a Green Dayt vezették be a halhatatlanok sorába, Miley szokásához híven meglehetősen merész outfitben jelent meg,

majd a színpadon elmesélte, milyen volt, amikor először akart szexelni Joan Jett-tel, az I Love Rock & Roll énekesnőjével.

„Arról fogok beszélni most, ezen az ünnepi estén, amikor először szerettem volna szexelni Joan Jett-tel. A fürdőszobájában voltunk, szívtunk és csak beszélgettünk, és ez volt az egyik olyan pillanat az életemben, amikor szerettem volna csak jelen lenni és magamba szívni mindent, amit mondott nekem. Hallgattam, ahogy mesélt a Runaways zenekarral töltött éveiről. Beszélt a zenéről… Nekem ő egy szupernő. Ilyennek kell lennie egy szupernőnek.”

Kattints az alábbi képre galériánkért!

A Rock & Roll Hall of Fame ceremóniáján az a szokás, hogy az új halhatatlanokat egy másik sztár vezeti be (aki maga nem is biztos, hogy bekerült már a múzeumba). Így tette tiszteletét a gálán az érdekesre színezett hajú Paul McCartney,aki Ringo Starrt avatta be a halhatatlanok közé, Bill Withers, az Ain't No Sunshine előadója,a 2013-ban elhunyt Lou Reedre pedig Patti Smith emlékezett könnyek között. És persze mindannyian alaposan a húrok közé is csaptak.

(Ha lesz elfogadható minőségű videónk, update-eljük a cikket.)