Kozmetikus vagyok, a vendégem 150 ezret ajánlott egy éjszakáért

kozmetikus,férfi,kliens Forrás: Getty Images
Te mit tennél? Megtörtént eset. Tisztességtelen ajánlat újratöltve.

Bernihez járok évek óta. Nagyon szép lány és remek kozmetikus. Nála mindig feltöltődöm, és olykor nemcsak én mesélek, hanem ő is. Például ezt a történetet.

„Tulajdonképpen a felesége nézett ki engem a Bálint számára. Középkorú, decens nő, bejött, körülnézett, végigmért, majd egy félmosoly kíséretében azt mondta: »Jó lesz!«. Nem tudni, a kozmetikára vagy rám értette-e, valószínűleg mindkettőnkre. Majd bejelentette a férjét arckezelésre.

A megadott időpontban megérkezett Bálint, hatvanmínuszos pasi, ápolt, sármos, udvarias. A kezelés közben mintegy mellékesen pedzegetni kezdte, hogy ugye a kozmetikusok nem keresnek valami sokat.

És hogy ő gondoskodna számomra egy kis pluszról. Van neki egy kis vidéki háza. Ha ott eltöltenék vele egy pár órát. Hetente egyszer. Akkor ő azért alkalmanként 150 ezer forinttal egészítené ki a zsebpénzemet. Nem bánnám meg.

Visszautasítottam az ajánlatát. Van pénzem, boldog párkapcsolatban élek, és egyáltalán: mégis mit képzel? Mit mondanék, ha valaki megkérdezi, mi a foglalkozásom? Nappal kozmetikus, éjjel pillangó? Bálint még próbált győzködni, biztos vagyok benne, hogy ha kicsit kéretem magam, még fel is tudtam volna srófolni az összeget. Én inkább a lehető leggyorsabban rövidre zártam a kezelést, utána pedig kértem a főnöknőmet, hogy Bálintnak többé ne adjanak időpontot hozzám. »Ezt nem tehetem, a fizető vendég az fizető vendég!« – tárta szét a karját főnöknőm, mint egy modern madám.

Azóta kicsit izgulok, remélem, nem jön újra. Mondjuk ő is izgulhat, mert ha kell, megmutatom, hogy nem mindig olyan gyengéd az érintésem. Még nem jött.”

Galériánkban olyan sztárokat mutatunk, akiket gyerekként molesztáltak.