Kizárólag jó híreket közvetít Youtube-csatornáján a hollywoodi színész

john krasinski,sgn Forrás: YouTube
John Krasinski szerint a koronavírus-járvány alatt sem szabad elfelejtenünk, hogy mindig történik valami jó a világban. És ezt be is bizonyítja... zsepiket előkészíteni!
Jó estét kívánok! (Igaz, hogy délután van.) Évekig töprengtem azon, miért nincs olyan hírműsor, amely a jó hírekre fókuszál. Amikor még mindig azt vártam, hogy valaki más oldja meg ezt a problémát, a Twitteremen kértem, sőt könyörögtem, hogy küldjetek nekem jó híreket. És el is kezdtek özönleni a jó hírek. Akkor azt gondoltam: elég volt, világ! Ki, ha mi nem? Mikor, ha nem most?

Ezzel a felvezetéssel csapott bele Some Good News (Jó hírek) című Youtube-csatornájába John Krasinski színész–humorista március végén. A videócsatornájára azóta már 2,4 millióan iratkoztak fel, ezzel is bizonyítékát szolgáltatva annak, hogy jó hírekre másoknak is szüksége van.

A 40 éves Krasinski, akit A hivatal című sorozat amerikai kiadásából, az Újrakezdők című klasszikus indie-filmből és a Hang nélkül című horrorból (és folytatásából) ismerhetünk többek között, ja és majd’ elfelejtettük, Emily Blunt színésznő férje is egyben, úgy tűnik, nagyon hasít a Some Good News videócsatornájával.

Például hírt kapunk arról, hogy igenis el lehet menni együtt futni, ha virtuálisan is:

...vagy a kutyáról, amikor két hónap karantén után először ment el érte a gazdája Olaszországban

...vagy a dzsip-rajongó kisfiúról, akinek az anyukája, karantén ide vagy oda, emlékezetessé akarta tenni a születésnapját, és a Twitteren kért segítséget…

...és így tovább, már ezektől a bejátszásoktól is muszáj a zsepiért nyúlni. Csakhogy a Some Good Newsban nem csak tudósítanak a jó hírekről, hanem csinálják is azokat. Az elmaradt érettségi bál gyanánt a Jonas Brothers és Billie Eilish húzta a talpalávalót a végzősöknek (12:15 körül kezdődik a videóban):

...a legutóbbi adásban pedig Krasinski az alkalomra megszerezte az anyakönyvvezetői engedélyt (amit online el lehet intézni Amerikában), és a zoomon keresztül összeadott egy párt, akik egyébként A hivatal című sorozat rajongói. Az esküvőn jelen voltak a sorozat szereplői, többek közt Steve Carrell és Mindy Kaling is. Mindez totál meglepetés volt az ifjú pár számára, akik farmerban és pólóban mondták ki az igent (de addigra már mindenki a könnyeit törölgette, ideértve magát Krasinskit is). A lánykérés 7:30 körül kezdődik:

Szóval a Some Good News arra mindenképpen tökéletesen alkalmas, hogy néhány felemelő pillanatot is lássunk a sok lehangoló hír helyett. És mondanunk sem kell, hogy minden adás végén kiderül, mit visel a műsorvezető nadrág helyett:

Nézegess keserédes képeket karanténban ragadt szülőktől: