Így még nem biztos, hogy láttad Erzsébet királynőt

II. Erzsébet, brit királyi család, Fülöp herceg, Károly herceg, Anna hercegnő Forrás: Getty Images
Neked is megvan lelki szemeid előtt, ahogy Katalin hercegné égszínkék, fehér pöttyös ruhájában, karján az újszülött György herceggel kilép a kórház ajtaján? Míg a nagy eseményről készült fotók bejárták a világot; a királyi család rangidős tagjairól baba korukban készült felvételeket nem sokan láthatták, akkoriban legalábbis biztosan. Ezekből (is) felvillantunk néhányat royal bébikről szóló összeállításunkban.

Idén valóságos baby boom elé néz a brit királyi családra. Eugénia hercegnő február elején életet is adott első gyermekének; a kisfiú II. Erzsébet 9. dédunokája. Mindeközben a családdal szakításban álló Harry herceg és felesége, Meghan Markle második gyermeküket várják azok után, hogy nyáron elveszítettek egy pár hetes magzatot. A fájdalmas történésekről egyébként maga a hercegné számolt be kendőzetlen őszinteséggel a New York Times hasábjain.

Zara Tindall, Erzsébet királyné másik unokája, Zara Tindall pedig harmadik gyermekét várja férjével, Mike Tindallal. A baby-boom előtt tisztelegve összeszedtünk néhányat a család nagy pillanataiból, amikor egy-egy újabb, aprócska taggal bővült a hosszú évtizedek során.

Tündéri fotók a leghíresebb royal bébikről; II. Erzsébettől Harry kisfiáig