Így köszöntötte Vilmos és Katalin Károly királyt 75. születésnapja alkalmából

Borítókép: Így köszöntötte Vilmos és Katalin Károly királyt 75. születésnapja alkalmából Forrás: Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Károly király múlt héten ünnepelte a születésnapját. Az immár 75 éves uralkodó születésnapja alkalmából egy nagyon kedves Instagram-bejegyzést posztolt a herceg és a hercegné. Érdekesség, hogy a családnál már bevett szokássá vált az, hogy nem csupán élőben, de a közösségi médiában is felköszöntik egymást a születésnapok alkalmából.

Mint arról már a korábbiakban beszámoltunk, Károly király múlt hét kedden, november 14-én ünnepelte 75. születésnapját.

Az első képen Vilmos és Károly látható, méghozzá egy nagyon kedves régi képen, egy 2004-es síelés során, Svájcban.

A második képen egy portrékép látható a királyról, a harmadik fotó pedig a 2023-as Trooping The Colour parádén készült. Ezen a királyi házaspár, a hercegi pár és a gyermekeik szerepelnek.

A képek alatt rövid, tömör sorokba foglalták jókívánságaikat:

„Nagyon boldog 75. születésnapot kívánunk Őfelségének, a királynak!”

Azonban a kép alatt egy rövid kommentháború is kialakult, ugyanis az egyik hozzászóló megjegyezte, hogy szomorú, de négy ember hiányzik a képről, ezzel a megjegyzéssel Harry hercegre és családjára célzott. Természetesen sok kommentelő kifejtette a véleményét a témáról, miszerint az, hogy nem szerepelnek a képen, kizárólag az ő döntésük volt. Azonban, mint arról már korábban beszámoltunk, az számunkra is meglepő fordulat volt, hogy meg sem hívták Harry herceget és Meghan hercegnét a születésnapi ünnepségre. Ebből a gesztusból sajnos úgy tűnik, hogy még mindig nem rendeződött a viszony a hercegi pár és a király között...

Az alábbi galériában pedig 17 ritkán látott fotót gyűjtöttünk össze Károly király gyermekkorából!