Így emlékezett meg Julia Roberts egykori szerelme, Matthew Perry haláláról

Borítókép: Így emlékezett meg Julia Roberts egykori szerelme, Matthew Perry haláláról Forrás: Liaison/ Getty Images
Julia Roberts is megszólalt egykori szerelme, Matthew Perry halálával kapcsolatban, aki mindössze 54 éves volt, amikor holtan találtak rá Los Angeles-i otthonában.

Az Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts és Matthew Perry 1995 és 1996 között alkottak egy párt. A gyönyörű színésznő az Entertainment Tonight-nak vallott arról, hogy milyen fájdalmas számára egykori szerelme elvesztése.

„Egy ilyen fiatalon elhunyt ember hirtelen halála szívszorító. Úgy vélem, ez mindannyiunknak fog abban segíteni, hogy értékeljük mindazt, ami számunkra megadatott, és pozitívan folytassuk az életet, már amennyire ezt tudjuk...”

Matthew Perry egyébként a Jóbarátok Super Bowl utáni epizódjában találkozott először a színésznővel. Ami pedig különösen érdekes, hogy Roberts kizárólag akkor egyezett bele a forgatásba, ha Chandler Bing történetében kaphat szerepet. Julia Roberts erre a pillanatra úgy emlékszik vissza, hogy nagyon jó hangulatban telt a forgatás, és mindannyian nagyon szívélyesen fogadták.

Forrás: Getty Images / Handout
Julia Roberts-et nagyon nagy szeretettel fogadták a Jóbarátok.

Matthew Perry a színésznővel való románcáról a 2022-es memoárjában emlékezett meg. Elmesélte, hogy három tucat rózsát küldött számára, méghozzá egy olyan üzenettel, hogy mennyire izgatott amiatt, hogy Roberts a sorozatban fog szerepelni. A színésznő erre flörtölésképpen azt válaszolta, hogy a virágokon túl többet is szeretne, méghozzá azt, hogy magyarázza el neki a kvantumfizikát. Perry másnap pedig elküldött neki egy tanulmányt, ami a hullámrészecske kettőségről, a bizonytalansági elvről és az összefonódásról, melyben azért némi metaforát is fel lehetett fedezni. Roberts ettől természetesen teljesen elbűvölődött, ezt követően pedig ki is alakult a románc, ugyanis három hónapon keresztül naponta üzengettek egymásnak faxon. Majd később a faxokból telefonhívások lettek, azonban sajnálatos módon 1996-ban véget ért a románc, ugyanis már akkor is problémaként jelentkezett a drog- és alkoholfüggőség Perry-nél.

Ezentúl Perry azt is elárulta, hogy folyamatosan rettegett attól, hogy Roberts szakít vele, hiszen úgy érezte, hogy nem elég ennek a csodálatos színésznőnek. Így ahelyett, hogy vele szakítsanak, inkább ő szakított Julia Roberts-szel. Azonban visszaemlékezése szerint ez volt az első komoly és rettenetesen szenvedélyes kapcsolata.

Az alábbi galériában pedig 6 híres nőt hoztunk, akikkel Matthew Perry szerelmi viszonyba keveredett!