JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Hugh Jackman megdöbbentő bejelentése: már harmadszor diagnosztizálták bőrrákkal egy év alatt

Borítókép: Hugh Jackman megdöbbentő bejelentése: már harmadszor diagnosztizálták bőrrákkal egy év alatt
A színész fennen hirdeti: „használjatok fényvédő krémet!"

Harmadszor kezelik bőrrákkal Hugh Jackmant – jelentette be a színész képviselője. Hugh-t először 2013 novemberében operálták alapsejtes karcinómával, aztán idén májusban. Úgy tűnik, minden alkalommal teljesen sikerült eltávolítani a daganatot a színész orráról.


Hugh Jackman tapasszal az orrán, egy pekingi sajtótájékoztatón. fotó: Europress

Az alapsejtes karcinóma a leggyakoribb rákfajta az Egyesült Államokban, de aki Ausztráliában nőtt fel, mint Hugh, az különösen ki van téve a veszélynek, mert itt a legmagasabb a bőrrák kialakulásának kockázata a tengerparti kultúra és az ózonlyuk közelsége miatt.

„Nekem a rák nem ijesztő, azt hiszem" – interjú egy bloggerrel, akit negyedik stádiumú mellrákkal diagnosztizáltak. Kattints!

Realista vagyok a jövőt illetően – nyilatkozta Hugh Jackman még májusban –, és valószínűnek látszik, hogy legalább még egy, de inkább több rákos daganatom lesz, ami nem ritka az ausztráloknál, főképp az angol származásúaknál, akik hozzám hasonlóan úgy nőttek fel, hogy egyszer sem figyelmeztették őket a naptej használatára." A színész állítása szerint rendszeresen ellenőrizteti magát; a legutóbbi X-Men filmek bemutató gáláit egy nagy tapasszal az orrán csinálta végig.

Another Basel Cell Carsinoma. All out now. Thanks Dr. Albom and Dr. Arian. PLEASE! PLEASE! WEAR SUNSCREEN!

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman)on May 5, 2014 at 4:28pm PDT

Hugh Jackman ebben a májusi Instagram-bejegyzésében valósággal könyörög az olvasóinak, hogy használjanak fényvédő krémet.