Újabb titok a múltból: Harry és Vilmos herceg inkább a személyzeti ajtót használta a Clarence House-ban

Borítókép: Újabb titok a múltból: Harry és Vilmos herceg inkább a személyzeti ajtót használta a Clarence House-ban Forrás: Getty Images/ Tim Graham / Contributor
Az elmúlt hetekben ismét nagyobb figyelem irányult a brit királyi család tagjaira.

A The Crown című sorozatnak köszönhetően ismét mindennapos téma lett világszerte az emberek között a királyi család élete. A sorozat számtalan korábban kevésbé ismert tényről, szituációról rántotta le a leplet, ám azoknak, akiknek még ez sem volt elég, jó hír, hogy a neves oknyomozó újságíró Clive Irving Az utolsó királynő című könyvében további érdekességeket oszt meg a királyi család rajongóival. Így történhetett meg az is, hogy napvilágot látott egy nem mindennapi sztori Vilmos és Harry kamaszéveiből. Mint ismert, édesanyjuk, Diana hercegné elvesztése után, apjuk, Károly herceg és Kamilla összebútoroztak, amiről a következőképpen ír a szerző a könyvben:

Otthoni életüket azonban egyre inkább apjuk papucs viselkedése határozta meg; Camilla lett a díva a Clarence House-ban, ahová az anyakirályné halála után költöztek. Vilmos és Harry rászoktak, hogy a személyzeti bejárón át közlekedjenek, hogy ne kelljen találkozniuk vele.
Forrás: Getty Images/Chris Jackson / Staff