Borítókép: George Clooney ritkán reagál bulvárhírekre, de ez most VÉSZHELYZET

George Clooney ritkán reagál bulvárhírekre, de ez most VÉSZHELYZET

UPDATE: rossz hírt keltő napilap azóta bocsánatot kért, de George nem fogadja el!

Ahogy az evamagazin.hu is megírta, George Clooney nemrég eljegyezte menyasszonyát, a libanoni származású, Londonban élő ügyvédnőt, Amal Alamuddint. A Daily Mail azonban a héten arról cikkezett, hogy a menyasszony édesanyja nem szívesen látná az Oscar-díjas színészt lánya mellett.

A brit napilap„Alamuddin édesanyja nincs oda az A-listás színészért” címmel hozott le főoldalas cikket július 7-én, és két nappal később, 9-én, szerdán délelőtt Clooney válaszcikkben reagált az USA Today címoldalán.

A legjobb, ha magát a színészt idézzük:

Ritkán reagálok a bulvársajtóban megjelent hírekre, hacsak nem érintenek rajtam kívül másokat és nem veszélyeztetik a biztonságukat. Hétfőn egy teljes mértékben légből kapott sztori jelent meg a Daily Mailben a menyasszonyom édesanyjáról és arról, hogy 'Bejrútszerte' azt híreszteli: ellenzi az esküvőt. Az áll a cikkben, hogy drúz szertartásokon viccelődnek, amelyek a menyasszony halálával végződnek.

Hadd ismételjem meg: a menyasszony halálával.

Először is leszögezem, hogy mindebből semmi sem igaz. Amal édesanyja nem drúz, nem ellenzi a házasságot... de emiatt még nem szólalnék meg. Természetesen hozzá vagyok szokva a Daily Mail kitalációihoz. Hetente többször csinálnak ilyet, és nem érdekel. Ha arról írnak, hogy Amal terhes, vagy hogy a Downton Abbey-ben lesz az esküvő, vagy hogy indulok az elnökválasztáson, vagy bármilyen baromságról, amit a számítógépük előtt ülve találnak ki – nem érdekel.

De ez a hazugság többről szól. Napjainkban az a felelőtlenség, amely vallási szembenállásokra próbálja ráirányítani a figyelmet, legalábbis hanyagságnak nevezhető, de még inkább veszélyesnek. Nekünk világszerte vannak rokonaink, és hogy valaki a világ bármely pontján feszültséget szít csak azért, hogy több újságot adjon el– nos, ezt bűncselekménynek kellene tekinteni.”

Az írás még folytatódik (itt olvasható el teljes egészében). A Daily Mail azóta bocsánatot kért.

UPDATE: George Clooney nem fogadja el a Daily Mail bocsánatkérését! A színész ismét az USA Today-ben ír arról, hogy köszöni a bocsánatkérést, de nem tartja kielégítőnek, mert „előre tudták, hogy hazudnak", tekintve, hogy egy korábbi cikkükben már a mostani inkriminált írással ellentétes információkat közöltek a menyasszony szüleinek származásáról. Clooney szegénységi bizonyítványnak tartja annak beismerését is, hogy egy újságíró fabrikációit anélkül közölte a napilap, hogy ellenőrizte volna az állításokat.

Amal Alamuddin nem csak szép és feltűnően vékony, de többek közt az ENSZ-főtitkár tanácsadójaként is dolgozott! Ide kattintva olvashatsz még róla.

Fotók: instagram