Ezért nem érdekli az Oscar-gála az Y generációt

noise,tv,televizio,zaj,oscar,91 oscar
Nyílt levél az Akadémiához a fejlődés érdekében.

Egyszer és utoljára leírjuk, milyenek az Y generáció tagjai a nagykönyv szerint. (Elöljáróban megjegyeznénk, hogy mi, a szerkesztők is ide tartozunk.)

  1. magabiztosak
  2. optimisták
  3. szeretnek csapatban dolgozni
  4. van véleményük
  5. vágynak az újdonságokra
  6. nem tárgyi dolgoknak örülnek
  7. élményeket szeretnének halmozni

Itt jegyeznénk meg, hogy elég röhejes a digitális bennszülöttek elnevezés csak azért, mert jobban kezeljük a telefont, meg a számítógépet, mint azok, akik kitalálták. Továbbá visszautasítjuk Oleksinski fiatalokra tett jó néhány megjegyzését. Az, hogy csak az okostelefon érdekel minket, hogy kritizálunk mindent, hogy csak online identitásokat hozunk létre, a való életben pedig nem boldogulunk, nem igaz.

Az Y generáció értetlenül áll a díjátadó előtt

Tény és való, hogy járnak moziba az emberek, mert ez egy jó program. De kedves olvasók, tegyétek a kezeteket a szívetekre. Hány filmet néztetek meg illegálisan online? Hány sorozatot töltöttetek le és hány reggel ébredtetek arra, hogy a Netflixre aludtatok el? Ha összeszámoljuk, hogy digitális platformon mennyi filmet nézünk, akkor az olyan sokszor nagyobb szám lesz, hogy a "filmszínházba járás" lehajtott fejjel elbújhat. Vannak, akik rendszeresen járnak moziba, de mi a helyzet azokkal, aki fáradtan hazaérnek és az ágyban jólesően bekapcsolják a laptopon a kedvenc filmjüket?