Cannes-ban süt a nap és ragyognak a sztárok!

Borítókép: Cannes-ban süt a nap és ragyognak a sztárok!
Tegnap kezdetét vette a 67. Cannes Filmfesztivál – naná, hogy mindenki a legjobb formáját hozza!

"Először viselek vöröset a vörös szőnyegen" – nyilatkozta tegnap Jane Fonda a fesztivál nyitóünnepségén. A díva és stílusikon jól döntött: a hiedelmet, miszerint a vörös szőnyegen nem mutat jól a vörös ruha már réges-rég megcáfolták vállalkozó szellemű celebek, Fonda tehát nem vállalt túl nagy kockázatot. Ráadásul az Elie Saab estélyije álomszép, ezzel a tervezővel senki nem foghat mellé. Nézzük hát az első nap legszebb ruhakölteményeit és pompás sminkjeit.

1. A bordó csipke
Elie Saab imádja a csipkét, és úgy tűnik, Jane Fondának remekül áll.

Karlie Kloss csupa csipke, áttetsző, csikepalástos csodáját a Maison Valentino-nak köszönheti – a szupermodellen még ez a fura kreáció is jól mutat. A férjünk szerint "magára kapta a függönyt", de hát ő pasi, nem ért hozzá...

2. Nicole Kidman – akár egy hercegnő
A Grace of Monaco bemutatóján Kidman valódi hercegnőnek érezhette magát ebben az Armani Privé nagyestélyiben. Ó, ha egyszer mi is felpróbálhatnánk!

3. Az igéző tekintetek mesterei
Cannes hivatalos sminkese idén is a L'Oréal Paris – immár a 17. alkalommal – így nem csoda, hogy a márka saját szépségnagykövetetit is felvonultatta a nagy érdeklődést kiváltó eseményen. A francia márka sminkesétől megtudtuk, hogy a sztárok közül többen is a L'Oréal Paris Volume Million Lashes szempillaspirálra esküsznek, és soha nem lépnének nélküle a nyilvánosság elé.

Ilyen például:


Blake Lively Gucci Premiére estélyiben

vagy például:


Laetitia Casta

de Zoe Saldana is a Volume Million Lashesre esküszik:


Zoe Saldana Victoria Beckham estélyiben

Ne izguljatok, amíg tart a filmfesztivál, mi ígérjük, rendszeresen jelentkezünk majd képes beszámolóval! Nem maradunk le semmiről!

Fotók: L'Oréal Paris, Instagram