5 kreatív ötlet esküvői dekorációhoz borimádóknak

Borítókép:  5 kreatív ötlet esküvői dekorációhoz borimádóknak Forrás: Dubicz Borászat
Vintage, francia, orosz, romantikus... Manapság már a legtöbb esküvőnek van külön tematikája, mely köré aztán minden hangulati elem épül. Miért ne lehetne ehhez hasonló igazodási pont a bor is? Főleg, ha az ifjú pár minkét tagja nagy rajongója e nemes nedűnek. Jöjjenek hát a legjobb esküvői dekorációs ötletek a borozás szerelmeseinek.

Személyre szabott boros címkék

Egy boros tematikájú esküvő első és kihagyhatatlan eleme, ha személyre szabott boros címkéket készíttettünk a vacsora alatt felszolgálandó palackokra. Ami mindenképp szerepeljen rajtuk: a szerelmesek neve, a nagy nap dátuma, egy esküvői grafika és akár egy közös kép a friss házasokról. Amellett, hogy egyedi és különleges megoldás, egységes díszként funkcionál majd az asztalokon.

Parafadugóból ültetőt kártyák

Amilyen kicsi, olyan fontos összetevője a stílusos terítéknek az ültető kártya. Főleg, ha az ifjú pár saját kezűleg készíti azt el. Ha parafadugóból lesz a tartó hozzá, nem is lesz vele nehéz dolguk. Persze érdemes ezt jó előre elhatározni, hiszen annyi dugóra lesz szükségetek, ahány vendég érkezik majd a lagzira – mindez pedig egy nagyobb násznép esetén sok-sok felbontott palackot feltételez. A parafába egyesével akkora lyukakat kell vágnotok, hogy abba a nevet tartalmazó táblácska szorosan, de kényelmesen beleférjen. Ha azt szeretnétek, hogy akár hajnalig is stabilan megálljon a lábán a kártya, érdemes egy kevés pillanatragasztóval is rögzítenetek az illesztéket.

TOVÁBBI ÖTLETEKÉRT KATTINTS IDE!