Abortuszellenes busz: “Egy nőnek egész életében két-három orgazmusa van”

szexsuli,abortusz,oktatás Forrás: unsplash
A napokban futottam a hírbe, hogy abortuszellenes busz járja az országot, és valódi felvilágosítás, valódi információk helyett nagyon sok félrevezető dolgot mond a diákoknak, illetve sokkolja őket.

Ez a cikk a szexsuli.hu-n jelent meg először.

A Magyar Naracs leírása szerint a 11-16 éves diákok “kéretlenül is szembesülnek a művi terhesség-megszakítás lépéseivel: rajzos ábrákon látható például, hogyan kaparják ki a maradék testrészeket a méhből. Az előadás alatt három 4 perces videót látnak a gyerekek: az első a megtermékenyítésről és a magzati fejlődésről szól, a másodikban egy animált abortuszt lehet látni, a harmadik videó pedig egy kivágott részlet a Mom at Sixteen című 2005-ös játékfilmből.”

Szóval a felháborodásom részletes leírása helyett gondoltam inkább leírom, hogy az abortusz, a művi terhesség megszakítás nem az ördög meg a Sátán műve, hanem egy lehetőség arra, hogy a nő felelős döntést hozzon az életéről, a testéről, ehhez pedig senkinek semmi köze. Nagyon ajánlom a Yelon cikkét arról, hogy Magyarországon évente 10 000 19 éven aluli esik teherbe, és a statisztikák szerint mi vár egy tinédzser anyukára vagy a gyerekére. Természetesen itt a lényeg a szabad akaratból meghozott döntésen van. Az én anyukám is tinédzser volt, amikor én születtem, őt nagyon-nagyon támogatta a családja, ez elképesztően sokat számít, de ez már egy másik cikk…

“Az orvos feladata az, hogy a babát az élők sorából átküldje a másvilágba.”

– hangzik el a cikkek szerint az abortusz ellenes busz előadásán. Szerencsétlen iskolások ahelyett hogy valódi szexuális felvilágosítást kapnának, a nyakukba öntik a sok fals információt, hogy rettegjenek a szextől, keressenek maguknak más információforrást, mondjuk a pornót, amiből nincs esélyük valós ismerethez jutni. Az orvosok feladata pedig az, hogy véleménynyilvánítás és ítélkezés nélkül segítsenek azoknak a nőknek, akik nehéz helyzetbe kerültek a nem kívánt terhesség miatt.

“Egy nőnek egész életében két-három orgazmusa van összesen, és mivel az orgazmusnak az a feladata, hogy a teherbe esést segítse, ha ezt nem a megfelelő partnerrel használják fel, akkor a lányok már nem lehetnek terhesek”

– ezt már az Index cikke írja a buszban elhangzottakról. Szerencsére lányok, fiúk, nem igaz, hogy csupán két-három orgazmusa lehet egy nőnek egész életében, hanem annyi – ideális esetben – amennyit csak szeretne.

A cikk további részét a szexsuli.hu-n olvashatod.

Megőrültem? – Gondolatok, amik megtalálhatnak vetélés vagy abortusz után