A legőszibb Gilmore Girls részek

Borítókép: A legőszibb Gilmore Girls részek Forrás: Pexels
Akár takarítás közben megy a háttérben, akár leülünk egy forró itallal nézni, igazán meghitt őszi hangulatot varázsolhat otthonunkba a Gilmore Girls című sorozat. Na persze nem az összes, de mi összegyűjtöttük azokat a részeket, amiket érdemes ősszel újranézni.

A Gilmore Girls, magyarul Szívek szállodája egy 2000-es évek elején bemutatott sorozat, ami hamar belopta magát a nézők szívébe. Könnyed, szórakoztató, ugyanakkor sokszor életszerű problémákkal néz szembe egy anya-lánya páros, akiknek a történetén keresztül végigkísérhetjük, hogy milyen, amikor a kislányunk gimnazistából érett nővé cseperedik, vagy akár azt, hogy a szülői házba visszakerülve még mindig a szüleink kicsi lányai vagyunk.

Minden ősszel előszeretettel kerülnek elő a rajongói tárgyak, bögrék, idézetek, hiszen a kisváros életében, ahol a sorozat játszódik, minden ősszel igazi karneváli hangulat alakul ki, tökökkel, forrócsokikkal és sok-sok kockás takaróval. Természetesen érdemes végignézni az összes évadot, de amennyiben ismerős számodra a történet, vagy csak szeretnél beleízlelni egy amerikai kisváros életébe, akkor nézegesd meg galériánkat, ahol összegyűjtöttük a legőszibb részeket.

Na de nézzük a részeket:

Én személy szerint már többször végignéztem a sorozatot a fent leírt módon, szépen a háttérben ment, amíg tettem-vettem. Szerintem igazán kedves, erőszakmentes és aranyos. Ajánlom mindenkinek, aki nem ismeri!

Ha már ismered a Szívek szállodáját és most nem fér bele az őszi részek megnézése, nézegesd meg galériánkat, amiben 22 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a sokak által kedvelt sorozatról.