Naná, hogy van remény: 8+1 híres ember Hollywoodból, aki a rajongójával házasodott össze

Borítókép: Naná, hogy van remény: 8+1 híres ember Hollywoodból, aki a rajongójával házasodott össze Forrás: europress
A napokban kavarta fel az internetet be a korábbi tinisztár, Jake T. Austin a bejelentéssel, hogy a lány, akivel éppen jár, évek óta megszállott rajongója. Jake esete egyáltalán nem egyedi; számos híresség létezik, aki a rajongójával él boldog házasságban.

Óriási szenzációt keltett az interneten Jake T. Austin, a Mickey Mouse Club volt gyereksztárja bejelentése, miszerint újabban évek óta hűséges rajongójával randizik:

I'm crazy for her. 💙

A photo posted by Jake T. Austin (@jaketaustin) on Dec 28, 2015 at 4:26pm PST

„Megőrülök érte” – olvasható a bensőséges fotó képaláírásában az Instagramon. Sosem szabad feladni a reményt, hogy a távolból imádott kedvenc színészünk egyszer észrevesz bennünket, nem igaz?! Már csak azért is így van ez, mert egyáltalán nem Jake az első a történelemben, aki végül engedett rajongója ostromának. Íme néhány hollywoodi celeb, akik nem csak beleszerettek addig ismeretlen rajongójukba, de össze is házasodtak velük!

1. Matt Damon

Matt Damon jó néhány híres színésznőt tudhatott az exei között – Winona Ryder és Minnie Driver is köztük volt –, amikor 2003-ban egy miami bárban megismerkedett a pultosként dolgozó Luciana Bozan Barrosóval, aki segített neki elbújni az színészt üldöző rajongók elől. Két év múlva összeházasodtak és azóta négy lányt nevelnek (a legidősebb Luciana előző házasságából született).

2. Elvis Presley

Elvis Presley, aki akkor már sztár volt, az 50-es évek végén katonai szolgálatot teljesített Németországban. Itt, egy házibuliban ismerkedett meg az akkor 14 éves Priscilla Beaulieu-val, aki nagy hatást tett rá, de éveken át jóformán csak telefonon tartották a kapcsolatot. Végül csak 1967-ben házasodtak össze, hét éven át tartó, szülői tiltásoktól szegélyezett együttjárás után. 68-ban megszületett a lányuk, Lisa Marie és 73-ben már el is váltak. Ennek ellenére baráti viszonyban maradtak, és közösen nevelték a kislányt egészen Elvis 1977-ben bekövetkezett haláláig.

3. Jessica Alba

Egy nagy költségvetésű film forgatásán stábtagok százai szaladgálnak; Jessica Alba mégis egy egyszerű produkciós asszisztenst szemelt ki magának a Fantasztikus négyes 2004-es forgatásán. Cash Warren már a 90-es évekbeli Sötét angyal-tévésorozat óta nagy rajongója volt a színésznőnek. Azóta két gyerekük van:Honor Marie 2008-ban,Haven Garner 2011-ben született.

4. Nicholas Cage

Nicholasnak is elege lehetett a celebvilágból, amikor 2004-ben összeismerkedett egy Alice Kim nevű pincérnővel. Alice autogramot kért tőle, és a legnagyobb meglepetésére a telefonszámát is megkapta. Még abban az évben összeházasodtak; 2005-ben született fiuk,Kal-El, aki Superman születési neve után kapta a nevét.

5. Anne Hathaway

Anne élete legnagyobb sokkja volt, amikor olasz vállalkozó barátját, Raffaello Follierit 2008-ban az otthonukban tartóztatta le a rendőrség pénzmosás vádjával. Anne elhatározta, hogy most egy darabig nem randizik senkivel – és pár hónapra rá hát nem összeismerkedik az akkor még csaknem ismeretlen színésszel, Adam Schulmannel? „Adam keresztbehúzta a terveimet. Már örültem, hogy végre egy kicsit egyedül lehetek, és erre szerelmes lettem, mint egy ágyú” – nyilatkozta korábban. Most várják első gyermeküket.

6. Conan O'Brien

Conan O'Brien a 80-as évek vége óta vezet tévés talkshow-kat; 2000-ben épp egy reklámügynökség irodáját használta egy vicces műsorbejátszás forgatási helyszínéül, és itt találkozott először Liza Powel reklámszövegíróval. Két évvel később összeházasodtak és most két gyerekük van. „Valahol az NBC pincéjében valószínűleg van egy felvétel rólam, amin éppen szerelmes leszek a feleségembe a kamera előtt” – nyilatkozta egy 2012-es tévéinterjúban Piers Morgannek.

7. Billie Joe Armstrong

A Green Day frontembere egy korai koncertjükön, 1990-ben szúrta ki magának a nézőtéren álló Adrienne Nessert. 1994-ben házasodtak össze és az esküvőjük utáni napon Adrienne megtudta, hogy terhes. Két, most már felnőtt fiuk van, mindketten zenészek. Armstrong több interjúban is biszexuálisnak vallotta magát.

8. Ringo Starr

A Beatlemania hajnalán, amikor a The Beatles tagjai még Liverpoolban játszottak, de már akkor sem hallották a saját zenéjüket a tinirajongók sikításától,nos, ekkoriban, 1962-ben kezdett el az akkor 15 éves fodrásztanonc, Maureen Cox a Cavern Clubba járni. Eleinte csak egy volt a rajongók közül, sokat buliztak együtt, aztán Ringo végre felkérte táncolni 1965-ben. Nem sokkal ezután kiderült, hogy terhes, ezért gyorsan összeházasodtak és mire kettőt pislantott, már két kisfiú édesanyja volt. A házasság meglehetősen viharosnak bizonyult – mindkét fél félrelépett, Maureen magával George Harrisonnal –, és bár 1970-ben még egy kislányuk született, újabb néhány évvel később elváltak. Mindketten újraházasodtak, és Maureen 1994-ben halt meg leukémiában. Az egész családja, férje és exe, Ringo is az ágya mellett volt ekkor.

+1. Ryan Lee

A rövid életű Blue fiúzenekar egyik tagja 2008-ban úgy ismerkedett meg Samantha Millerrel, hogy a lány szexi fotókat küldött neki a MySpace-en. Még ugyanebben az évben megszületett a fiuk, de 2010-ben a kapcsolatuk családon belüli erőszak-vádak és más perpatvarok kíséretében ért véget. Sajnos a tündérmesék a valóságban nem mindig egyformán romantikusak.