JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Egy 58 éves, tetkómamit kritizáltak, amiért „tinédzserként öltözik", és most elmondja nekünk a történetét

Borítókép: Egy 58 éves, tetkómamit kritizáltak, amiért „tinédzserként öltözik", és most elmondja nekünk a történetét Forrás: Getty Images (NoSystem images)
Lonni Pike 58 éves, de ahogy a képei is sugallják, nála az élet nem állt meg 50 évesen. Közösségi média fiókjait arra használja, hogy videókat készítsen, amelyek arra ösztönzik a nőket, hogy fogadják el egyéni stílusukat, függetlenül bárki elvárásaitól. Annyira inspirált minket Lonni elkötelezettsége, hogy hű maradjon önmagához, függetlenül a korától vagy attól, hogy mit mondanak róla az emberek, hogy késztetést éreztünk arra, hogy cikket írjunk róla. Mi áll a tetoválások mögött? Miért döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét?

Bár azt gondolhatnánk, hogy az életkor bizonyos korlátokat szab a mindennapi életünknek, Lonni Pike az élő bizonyíték arra, hogy ez csak egy sztereotípia. Lonni egy kaliforniai influenszer, aki vírusként terjed a TikTokon, miután megkérdőjelezte az ötvenes éveikben járó nőkre vonatkozó sztereotípiákat. Több mint 115 ezer követője van Instagram-oldalán, sikeres blogot vezet, és széles körben népszerű TikTok klipeket tesz közzé több mint 1 millió követőjének.

Arra a kérdésre, hogy hogyan írná le az életét, Lonni azt válaszolta, hogy...

Én vagyok a legesélytelenebb, akit mindenki leírt (beleértve engem is), de szintén én vagyok, aki bebizonyította, hogy mindenki tévedett vele kapcsolatban.

Úgy döntött, hogy egy bizonyos ponton újrakezdi az életét, és meglepődött azon, hogy milyen nagyszerű lehet az élet. Hozzáteszi: „Ez a második esély az életre motivációt ad nekem, hogy azt tegyem, amit akarok, és feltüzel, hogy segítsek másoknak megtalálni az újraindító gombot. Röviden, csodálatos az életem."

„Mindannyian különbözőek vagyunk, és nem szabad úgy kinéznünk, mint bárki más. Folyamatosan azzal a gondolattal etetnek minket, hogy mindannyiunknak a tökéletességnek egy olyan változatává kell válnunk, amelyet senki sem érhet el. Ez az üzenetem, hogy abba kell hagynunk azt, hogy valaki más legyünk, legyünk olyanok, mint az a személy, aki visszanéz ránk a tükörből. Ha megállsz, hogy elgondolkodj rajta, miért akarnál beleolvadni a tömegbe, és úgy kinézni, mint mindenki más? Légy okos, légy merész és légy önmagad, mert belőled csak egy van!" – teszi hozzá.

Nézd meg a galériánkban, hogy milyen menő!

Ahogy korábban mondtuk, az életkor a bölcsességről és a tapasztalatról szól. Amikor Lonnit megkérdezték, hogy van-e mondanivalója fiatalabb önmagának, azt válaszolta „minden, ami az életében történik (akár jó, akár rossz), mind megéri. Minden életleckének értelme lesz, amikor idősebb leszel, ezek a leckék bölcsességgé válnak, és ez a bölcsesség magabiztossá tesz" – mondja.

„Remélem, hogy inspirálhatom az embereket, hogy önmaguk legyenek. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy önmagad lehetsz anélkül, hogy félned kellene attól, hogy mit gondolnak az emberek. A szabadságot, hogy megmutassuk a külvilágnak a belső énünket" – vallja Lonni. „Nem ítélem el az embereket az életmódjuk miatt, és szeretnék segíteni abban, hogy mindenki számára terjesszék az elfogadás jótékony hatását."

Lonni azt mondja, hogy a tetoválásai mögött élettörténetek vannak. Első tetoválását 30 éves korában kapta. Sajnos rossz házasságban volt, és elváltak. Ekkor döntött úgy, hogy szögesdrótot kap a bokája köré, mert csapdába esett és tehetetlennek érezte magát. „Ez volt az utazásom kezdete, hogy kiengedjem az igazi énemet, és az legyek, aki lenni akarok. Azt hiszem, fontos tudni, hogy nem a tetoválásaim tesznek azzá, aki vagyok. Ahogy az ősz hajam vagy a zöld szemem... csak részei a teljes képnek" – mondja Lonni.

„Tudod mit? Anyukák vagyunk, nagymamák, diákok. Nők vagyunk. Azok vagyunk, akik vagyunk, és csak időbélyeggel látjuk el magunkat, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk" – tette hozzá.

forrás

Találkoztál már valaha valakivel, aki megmondta, mit kell vagy nem szabad tenned a korod miatt?
Igen!
Még nem!

A lenti galériánkban olyan híres embereket mutatunk be, akikről nem tudta a világ, hogy tetoválása van, méghozzá különleges jelentéssel.