15 Bridgerton szereplő, akit lehet, hogy fel se ismernél a való életben

Borítókép: 15 Bridgerton szereplő, akit lehet, hogy fel se ismernél a való életben Forrás: Getty images
Loknis haj, fűzők, udvarias körmondatok, hajlongás. Ha valamihez értettek a Bridgerton korában, akkor az a stílus és az udvariasság. Mindenkit lázban tart a viktoriánus kort romantikus szépségben ábrázoló sorozat, de vajon 2022-ben hogy néznek ki a szereplők? Megmutatjuk!

Sokszor - miközben a sorozatot néztem - azon tűnődtem, hogy nahát; mennyire szépek ezek az emberek, milyen tökéletesen ki van szedve a szemöldökük, vagy makulátlanul sima a hónaljuk. Biztos vagyok benne, hogy való életben nem így néztek ki a korabeli emberek, de annyira romantizálva van az egész viktoriánus kor a sorozatban, hogy még én is néha azon merengtem, mennyire jó lehetett akkor élni. Miközben azért elhangzanak olyan mondatok, megnyilvánulások is, amik nem pont ezt sugallják.

Na de ez nem egy történelmi dokumentumfilm, hanem pontosan arra találták ki, hogy simogassa szemeinket a látvány. A karakterek és a kémia szerintem jól működik, persze azért a hétköznapi életben mindenki másképp néz ki, mint a filmvásznon. Nézzük melyik Bridgerton szereplő mellett sétálnál el simán az utcán?!

Azt, hogy a Bridgerton sztárjai közül kinek mi a családi állapota, esetleg egy következő cikkben bemutatjuk. Addig is nézegessétek meg, mely magyar sztárok estek szerelembe egy forgatáson!