14 váratlanul vicces egysoros II. Erzsébet királynőtől

Borítókép: 14 váratlanul vicces egysoros II. Erzsébet királynőtől Forrás: Getty Images (WPA Pool / Pool)
II. Erzsébet királynő 96 éves korában elhunyt – erősítette meg a Buckingham-palota szeptember 8-án. Erzsébet volt a leghosszabb ideig uralkodó brit uralkodó, aki több mint hét évtizeden át uralkodott, és ezalatt az idő alatt volt néhány elég szokatlan húzása. Ebben a cikkben 14 váratlanul vicces mondatával emlékezünk rá.

II. Erzsébet királynő 96 éves korában elhunyt – erősítette meg a Buckingham-palota szeptember 8-án. Erzsébet volt a leghosszabb ideig uralkodó brit uralkodó, aki több mint hét évtizeden át uralkodott, és ezalatt az idő alatt volt néhány elég szokatlan húzása. Történelemformáló látogatást tett Ghánában, válásokat rendelt el, és még a "Downton Abbey" epizódjait is bírálta a történelmi pontosság érdekében.

Komoly megjelenése és parancsoló jelenléte miatt gyakran megfeledkeztünk arról, milyen vicces is volt valójában a királynő. Egy példa? Egy interjú során, amelyben a megkoronázásáról elmélkedett, Erzsébet levette a koronát, piszkálta és bökdöste, miközben azt mondta:

"Nagyon szilárd, nem?"

A tréfás pillanat a királynőt is más megvilágításba helyezte (akárcsak a lovaglás, az autóvezetés és az italozás).

A galériánkba kattintva még több idézetet mutatunk a királynőtől, amelyek szellemes humorérzékét villantják meg. Ezzel a 14 váratlanul vicces egysorossal emlékezünk rá.