Tánctól a nyereményig - mire nem jó egy bug(y)ipelenka?

Borítókép: Tánctól a nyereményig - mire nem jó egy bug(y)ipelenka?
A babák mozgásfejlődésének fontos eleme a tánc történjen ez fekve, ülve vagy akár már állva. A megújult Pampers Pants és az Apacuka zenekar összefogásának köszönhetően ezt a boldog életérzést megzenésítve is hallhatjuk legújabb, BUGIPELUS című babadalukban, aminek hallatán táncra perdülve most akár nyerhettek is.

A kisbabák nagyjából 6 hónapos koruk körül* hatalmas fejlődési mérföldköveknek lehetünk tanúi. Ezek legfőképpen a mozgást és a táplálkozást érintik, ami viszont mind a kettőt, az a babák védelmét és komfortérzetét biztosító pelenka. Az addigi viszonylag statikus életmódot felváltják az izgő-mozgó, olykor táncos mindennapok. Erről mesélt a Pampers Pants bugyipelenka nagykövete, Kovács Ramóna személyi edző is:

„Olivér egy percre sem áll meg. 6 hónapos korában kezdett el kúszni, amit mára már tökéletesre fejlesztett. Most lett 9 hónapos, de már négykézláb helyzetből egyedül felcsücsül, és bizony fel is húzza magát álló helyzetbe mindenhol. Ott is, ahol nem kellene. Kíváncsi vagyok, mikor indul majd el nála a popórázás. 😊 Kalandos vele az élet, de hiába izeg-mozog egész nap és még éjjel is, a Pampers Pants körkörös gumírozása tökéletesen a helyén tartja a pelust. Onnan veszem le róla, ahová feladtam rá, nem mellesleg mindezt egyetlen mozdulattal**. Hálásak vagyunk, hogy nagykövetként tényleg egy olyan terméket ajánlhatunk mindenkinek, ami nekünk bevált, és ami még sosem hagyott minket cserben.”

A babapocak mérete többször is jelentős változáson megy át a nap folyamán a babák gyors emésztésének köszönhetően. Hogy a jóllakottság érzéséhez kényelem és biztonság is társuljon, egy pelenkának ezt a folyamatos mozgást is követnie kell. Egy hagyományos pelenka ilyen mértékű pocakmozgás után kitágulhat, és menthetetlenül utat engedhet a vizeletnek vagy akár a híg székletnek.

A Pampers Pants bugyipelenka 360 fokban, körös-körül rugalmas derékgumírozása, valamint dupla védőgáttal ellátott combrésze azonban tökéletesen illeszkedik a baba alakjához, pocakméretének ingadozásához, garantálva ezzel a tökéletes védelmet és kényelmet.

Így történik, hogy a Pampers Pants bugyipelenka minden helyzetben tökéletesen #passzolapocira. Ennek az életérzésnek dedikálta az Apacuka zenekar is új dalát, a BUGIPELUST, melynek segítségével most nem csak a bugyipelusban bugizás lehet gondtalan, de akár az 1 havi pelenkaadag beszerzése is.

Örökítsétek meg a dal okozta boldog, táncos, izgő-mozgó pillanatokat és töltsétek fel a videót IDE ! Kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak rátok akár naponta, és legyetek ti a 10 szerencsés egyike, aki 1 havi pelenkacsomagot nyer majd!

Bug(y)ipelusra fel!

* Már 3-as mérettől (6-11 kg) kapható

** A rugalmas derékrésznek köszönhetően könnyű felhúzni, oldalt feltépve lehúzni, majd a ragasztószalaggal használat után feltekerni és kidobni.