Támogassa Ön is a mentőkutyák képzését a Fressnapffal!

Borítókép: Támogassa Ön is a mentőkutyák képzését a Fressnapffal!
Mit jelent számunkra egy kutya? Jelenthet aranyos házi kedvencet, akit szerethetünk. Jelenthet társat a mindennapokban, családtagot. Vagy jelenthet segítséget, jelentheti az életet. A mentőkutyák pótolhatatlanok olyan helyzetekben, amelyekben eltűnt személyek után folyik kutatás. A jövendőbeli életmentők kiválasztása és betanítása hosszú folyamat, de a Fressnapffal összefogva most Ön is segíthet ezeknek az ebeknek a kiképzésében a barátság karkötők megvásárlásával!

A Fressnapf feleleveníti az „Adj egy pacsit” kezdeményezését, amely ezúttal új formát ölt: a november 2-án induló mozgalom célja segíteni a mentőkutyák képzését, és erősíteni a gazdikban a közösségi szellemet.

A Fressnapf Európa legnagyobb állateledellel és felszereléssel foglalkozó áruháza, üzleti sikereikben pedig a vállalat közösségteremtő ereje is szerepet játszik. A Fressnapf büszke erre a társulásra látogatóival, együtt már többször bizonyítottuk elköteleződésünket és segítési szándékunkat az állatok iránt, többek között vásárlóik hozzájárulásával 2016-ban a 35 tonna adományt juttattak el a velük kapcsolatban álló menhelyeknek!

Legyen Ön is részese ennek a közösségnek! Látogasson el a Fressnapf áruházaink valamelyikébe és vásároljon barátság karkötőt. A manccsal ellátott ékszerről azonnal tudni fogja, ki osztozik Önnel együtt az állatbarátok nagylelkű közösségében. A karkötők 999 Ft-os árából a Fressnapf 450 Ft-ot a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 mentőkutya kiképzőinek adományoz. Támogassa őket Ön is vásárlásával, és mentsen életeket!

Lepje meg barátait is és hirdessék együtt a karkötő hordásával a nemes ügyhöz való elköteleződésüket!

A barátságkarkötőket 2017. november 02.-től december 15.-ig tudják beszerezni bármely magyarországi Fressnapf áruházban.

Ezúton is köszönjük a Baptista Szeretszolgálatnak fáradhatatlan munkájukat és reméljük, az Önök összefogásával újra segíthetjük a szervezet mindennapjait, továbbá szeretnénk kifejezni hálánkat a lelkes gazdiknak, akik hozzájárulnak a közös sikerhez.