Négy tanács az okos online társkereséshez

online,társkeresés Forrás: Getty Images
Eleged van az első randiból, amelyek után a találka partnereid még csak annyit sem írtak, hogy „kösz, részemről ennyi elég volt?” Minden fiaskódat végignézte a sarki kocsma pultosfiúja? Lassan ínhüvelygyulladást kapsz a sok jobbra-balra húzogatástól? Ha még egy tetovált srác portréja kerül eléd, aki a tengerparton a motorja nyergében ül, hülyét kapsz? Nos igen, számosan voltunk már itt – kőkeményen belevetettük magunkat az online randizásba, de a tartós eredmény még mindig várat magára. A jó hír az, hogy kis tudatosság árán alakulhat máshogy is a történet.

Elvégre már van némi tapasztalatod. Működik a hatodik érzéked, amely jelzi, hogy „ez a csávó el fog tűnni”. És ha hihetünk a pletykáknak, hamarosan nálunk is beköszönt a Facebook Dating időszaka, amikor a valódi ismerőseiddel (is) randizhatsz – persze csak ha ők is akarják. Na de mi a következő lépés?

A refinery29.com megkérdezett egy szexterapeutát, Sandi Kaufmant, hogy segítsen eligazodni az online randizás útvesztőjében és tényleg megtalálni életed párját. Vagy legalábbis valakit, aki többé-kevésbé komolyan gondolja. Nézzétek a galériát: