5 hollywoodi színésznő, akinek a szuperhős-fitneszrezsimjéből bárki elleshet ezt-azt

szuperhősnő,olivia munn,gal gadot,scarlett johansson
„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

Pár hónapja Brie Larson sokkolta a rajongóit az Instagramon; az Oscar-díjas színésznő Marvel Kapitány szerepére készülve kőkemény edzésmunkában vesz részt, amelynek eredményeképp több mint 180 kilót emelt fel a csípőjével:

Bizony, a szuperhősszerep – ez nem meglepetés – nem csak színészi kvalitásokat kíván, hanem komoly izommunkát, változatos harcművészeti skilleket és extrém állóképességet is, és ez alól a színésznők sem kivételek. Ezen felül természetesen a kockás has és a kidolgozott izomzat sem árt. A szuperegészséges étrend és a szélsőséges edzésterv nem feltétlenül olyan dolgok, amiket egy az egyben ki kell próbálnunk otthon, de azért minden fitneszéletmód tartalmaz egy-két olyan vonást, ami bármelyikünket inspirálhat. Összegyűjtöttünk néhány fontos tanácsot, amelyek a hétköznapi fitt életmódnak is elengedhetetlen részeivé válhatnak: