Édesség után ácsingózol esténként? Ezt a kombót próbáld ki a csoki helyett, ha diétázol!

édesség,nassolás Forrás: Getty Images
Lételemed a nassolás, ám jól tudod, hogy a diétában az ilyesmivel óvatosan kell bánni?Mutatunk most egy kombót, ami egészséges, ugyanakkor kellően édes, így az édesszájúak nagy kedvence lesz!

A runnersworld.hu cikke.

Születésem óta édesszájú vagyok, de tudok szigorú lenni magamhoz egész álló nap. Figyelem a fehérjebevitelt, a szénhidrát és a zsírfogyasztást, okosan, tápanyagdúsan rakom össze az étrendemet. Minden klappol, egészen az estéig, amikor is sokszor elvesztem a kontrollt, és ha rossz napom volt, hajlamos vagyok nekiesni a szekrénynek, és felkutatom az utolsó miligramm fellelhető édességet is. Vagy megeszem azt, amit előző nap a gyereknek vettem.

Épp ezért kutatom a lehetőségeket, hogyan tudnám kielégíteni az édesség utáni vágyamat az édesítős paleo sütik és a mindenmentes, amúgy gyakran ehetetlen termékek helyett.

Kacie Main újságíró pontosan ebben a cipőben jár, ám nemrég talált egy elég jó megoldást erre a "diétás" problémára, amit én is csak javasolni tudok mindenkinek. Persze mint mindig, most is a mértékletesség a kulcs, ám a következő kombó annyira finom - és tápanyagdús - hogy nem nehéz rákattanni. Ez pedig az...

eper+mogyoróvaj!

Szerintem itthon sokkal kevesebben esznek mogyoróvajat, mint kellene, sokan pedig a csokis-cukros finomsággal azonosítják. Pedig az igazi mogyoróvaj, pláne, ha sikerül nem cukrozott, hanem 100%-os tisztaságút vásárolni, igazi adu ász az étkezésben. A legtöbb táplálék kiegészítő üzlet árusít ilyesmit, a nagy áruházak általában a cukrozott, felturbózott verziót kínálják.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!