6 sztárpár, akik a botrányok ellenére együtt maradtak a gyerek kedvéért (egy darabig legalábbis)

Borítókép: 6 sztárpár, akik a botrányok ellenére együtt maradtak a gyerek kedvéért (egy darabig legalábbis) Forrás: Getty Images
Persze ez ennél bonyolultabb, mint hogy csak a gyerekek tartsanak össze egy házasságot, pláne Hollywoodban. De azért őket nehéz megkerülni, nem?

Minden házasság rengeteg melóval jár, még a hétköznapi helyzetekben is, nem hogy a reflektorfényben. Az is közhely, hogy a sztárházasságokat a legnehezebb megtartani. Mégis akad néhány eset – még az olyan frivol környezetben is, mint Hollywood –, amikor az érintettek az elhidegülés folyamatában alaposan előrehaladva is kitartottak egymás mellett, megbocsátva az esetleges hűtlenségeket, túllépve a mindennapi konfliktusokon. Van köztük olyan pár, amely csak egy darabig bírta a kibékülés után, van, amelyik sokszorosan megtépázott kapcsolatban él, de még mindig kitart, van, amelyik állítólag csak a gyerekek kedvéért tartja fent a látszatot. Nézzük, kik azok a sztárok, akik pontosan tudják, hogy a házasság nem tündérmese, mégsem adták fel egykönnyen: