Filmek, amelyek hollywoodi párkapcsolatokat tettek tönkre

bradley cooper,irina shayk,paparazzi Forrás: Getty Images
A Csillag születik tehető felelőssé azért, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk külön folytatják? A pletykák szerint a válasz igen.

Az elmúlt napokban Irina Shayk és Bradley Cooper szakítása folyik a csapból is. A kapcsolatuknak négy év után lett vége, lányukat, Leát természetesen közösen nevelik. A hír azért érdekes, mert a Csillag születik bemutatója és az azt követő Oscar- és egyéb díjak őrült időszakában rengetegen hozták össze a rendező–főszereplő Bradleyt partnerével, Lady Gagával. Gaga pedig márciusban szakított vőlegényével, tehát a helyzet egyre gyanúsabbnak látszott a bulvárfogyasztók számára. Gaga és Bradley kapcsolata egyelőre nem tűnik többnek barátságnál; Irina valószínűleg nem egy harmadik személy miatt dobbantott, hanem mert – a jól bevált névtelen források szerint – Cooper „érzelmileg távol volt a családjától” a Csillag születik forgatása alatt. „Próbálták megmenteni a kapcsolatot, de valami jóvátehetetlenül elromlott” – állapítja meg a forrás.

Nos igen, van az úgy, hogy egy film miatt megy tönkre egy sztárkapcsolat.

A galériában csupa olyan esetet gyűjtöttünk össze, amiben jó eséllyel nem egy új szerelem, hanem maga a film tette tönkre a hírességek házasságát: