Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

sztárok, Tóth Andi, Joy SMA 2024 Forrás: Ódor Dorottya
Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Az esemény egyik nagy nyertese Tóth Andi volt, aki a #MÉRFÖLDKŐ kategóriáért járó díjat vihette haza. A kategóriában olyan hazai előadókat díjaztunk, akik igazi közösséget építettek maguk köré, illetve a 2024-es évük egy szakmai mérföldkő ünnepe is volt.

Forrás: Ódor Dorottya

Tóth Andi tíz évvel ezelőtt, 2014-ben nyerte meg az X-Faktor ötödik évadát Szikora Róbert mentoráltjaként. Az énekesnő abban az évben óriási történelmet írt, hiszen nemcsak az első női győztese lett a műsornak, hanem a legfiatalabb is, hiszen mindössze 15 éves volt. Egy évtizeddel később hazánk legnépszerűbb énekesnőjévé nőtte ki magát, aki zenei tehetsége mellett, saját ruhamárkájával is sikert sikerre halmoz.

A tegnapi eseményen, mint mindig, most is elképesztő szettben jelent meg az énekesnő, aki legjobb barátjával és egyben menedzserével, Tóth Istivel tette tiszteletét. Andi egy fekete szatén miniruhában mutatta meg hibátlan, karcsú alakját, amit egy fehér pántos magassarkúval és néhány egyszerű kiegészítővel egészített ki. Az est egyik legtökéletesebb szettjét láthattuk tőle.

Tóth Andi rengeteget válzotott az elmúlt 10 évben: