10 sokkoló dolog, amire sztárok halotti anyakönyvi kivonatából derült fény

Borítókép: 10 sokkoló dolog, amire sztárok halotti anyakönyvi kivonatából derült fény Forrás: Getty Images
Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!

Hollywood messze híres a csillogásról, mindenki által irigyelt sztárságról és a fényűzésről; viszont ha a színfalak mögé nézünk, akkor már nem is biztos, hogy olyan csábító az, ami ebben a világban történik. Öngyilkosság, gyilkosság, megbetegedés vagy baleset? A halál nem éppen kegyes dolog, de ez az, ami biztosan utoléri még a legkivételesebb és kiváltságos embereket is, de nem mindegy, hogy mikor és hogyan! Számtalan furcsa és érdekes körülményű halálesetről hallottunk már Hollywoodban, és sokszor nem derül ki a végén, hogy mi volt a halál oka! Most ennek jártunk utána, hogy mi áll a hivatalos boncolási jegyzőkönyvben vagy halotti anyakönyvi kivonatban. Máris mutatjuk a titkos részleteket, amiket eddig nem tudtál!

Kattints a galériára, és megmutatjuk, hogy mi áll a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!

Az InStyle magazin írása.