„Ki mondja meg nektek, hogy milyen tartalmat oszthattok meg az Instagramon? – Szabó Zsófi brutálisan őszinte beszéde mindenkit elgondolkodtatott a JOY Social Media Awardon

Szabó Zsófi Forrás: Ódor Dorottya
A JOY Social Media Award műsorvezetőjének gondolatait mindenkinek érdemes megszívlelnie.

Idén is díjaztuk azokat a kiemelkedő tartalomgyártókat, akiknek a bejegyzéseit napi szinten követjük, mert változásra, a céljaink elérésre, önelfogadásra, a nézőpontunk szélesítésére inspirálnak minket. A JOY Social Media Award átadójának műsorvezetője ezúttal Szabó Zsófi volt, aki a június 20-án megrendezett eseményen brutálisan őszinte beszédét mondott a közösségi médiában való létezéséről.

„Ki mondja meg nektek, hogy milyen tartalmat oszthattok meg az Instagramon?” – tette fel a kérdést Zsófi. „Senki! Senki nem mondja. Te döntöd el, hogy milyen tartalmat osztasz meg a te social media platformodon. Csakis te. Ha van gyereked, te döntöd el, megmutatod-e az arcát, hogy megosztod-e a többiekkel azt, hogy mit csináltok, milyen programokon vesztek részt.”

A TV2 műsorvezetője azt is hozzátette, ő lájkolni fogja a családi fotókat, és semmi problémája azzal, ha valaki feltölt ilyen képeket. „De kérlek, tartsd tiszteletben azt, ha én nem így teszek” – folytatta. „Ha én megosztok egy számodra teljesen érdektelten, üres tartalmú fotót, ami számodra semmilyen értékkel nem bír, kérlek tartsd tiszteletben és haladj tovább.” Zsófi arra kért mindenkit, tartsuk tiszteletben azt, hogy ki hogyan éli az életét és ki mit oszt meg magáról.

„Szerintem nagyon fontos ez, nagyon fontos útravaló, amit kaptunk a szüleinktől, hogy tiszteljük egymást a való életben. És most már nagyon aktuális 2024-ben, hogy tiszteljük egymást a social mediában.”
emelte ki zárásként Zsófi.

Ők például szigorúan óvják gyermekeiket a közösségi médiától!