Bréking: Katalin hercegné elárulta, mikor jelenik meg újra a nyilvánosság előtt

Katalin hercegné Forrás: Pool / Getty Images
Katalin walesi hercegné márciusban egy videóüzenetben mesélt arról, hogy rákkal küzd, és emiatt egy időre visszalépett a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepétől is. Most azonban azt ígéri, hamarosan visszatér!

Hónapok teltek el azóta, hogy Katalin hercegné beszámolt az állapotáról a férjével közösen vezetett hivatalos platformjaikon, ám most végre megtörte a csendet, és elmondta, hogy halad a kezelése, továbbá azt is, mikor tér jelenik meg újra a nyilvánosság előtt. „Lenyűgözött az a sok kedves üzenet, a támogatás, a bátorítás, amit az elmúlt pár hónapban kaptam” – írta a bejegyzésében.

„Valóban borzasztóan sokat jelentett nekem és Vilmosnak, és átsegített minket a nehezebb időszakokon”
folytatta

Hozzátette azt is, akik kaptak már kemoterápiát, tudják, vannak jobb és rosszabb napok, az utóbbin gyengének, fáradnak érzi magát, ilyenkor engedi a testének, hogy pihenjen. „De a jó napokon, amikor az ember erősnek érzi magát, szeretné a legtöbbet kihozni magából.” Vilmos felesége kiemelte, a kezelése továbbra sem ért véget – még néhány hónapon át biztosan tartani fog.

„Azokon a napokon, amikor jól érzem magam, öröm bekapcsolódni az iskolai életbe, időt tölteni azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak, valamint elkezdeni egy kicsit otthonról dolgozni.” Katalin hercegné alig várja, hogy részt vehessen III. Károly király születésnapi parádéján: a Trooping the Colour elnevezésű nagyszabású rendezvényt június 15-én, szombaton rendezik meg, szóval hamarosan újra láthatjuk Kate Middletont a családja oldalán.

„Remélem, csatlakozhatok még pár nyilvános eseményhez a nyáron, de tudatában vagyok annak, hogy még nem vagyok túl a nehezén” – ismerte el a hercegné. „Megtanulok türelmesnek lenni, különösen a bizonytalanság mellett. Igyekszem elfogadni minden egyes napot, ahogy jön, hallgatok a testemre, és megengedem magamnak, hogy rászánjam ezt a nagyon szükséges időt a gyógyulásra” – zárta a sorait.

A megelőzés borzasztóan fontos, illetve az is, hogy időben felismerd az árulkodó jeleket!