Ilyet is ritkán látni: Kylie Jenner a karanténban megmutatja, milyen a haja most, paróka és póthaj nélkül

Kylie Jenner,póthaj Forrás: Getty Images
A szépészeti beavatkozások mellett Kylie Jenner a parókák és a póthajak hatalmas rajongója. Most azonban ő sem visel ilyesmiket, így nemrég megmutatta, milyen valójában az igazi frizurája.

Tökéletesre szabott arc, mindig hibátlan makeup, dús barna, szőke vagy épp színes fürtök - így fest általában Kylie Jenner. A karantén alatt azonban ő sem nagyon jár fodrászhoz, a póthaját is kivetette, nemrég pedig megmutatta a rajongóinak, milyen a haja igaziból.

Kylie jenner,instagram
Forrás: Instagram/KylieJenner

Persze retus van bőven a fotón, de az jól látszik, hogy Kylie haja most egészen rövid, szőkésbarna, és leginkább kicsit feltűzve hordja otthon a haját a celeblány. Persze sminkelni ő is sminkel otthon, de parókái most egészen biztosan a szekrényben porosodnak.

A híresség időnként azért találkozik a családtagjaival: egyik este átugrott édesanyjához, Kris Jennerhez, hogy elkészítse nővére, Kim Kardashian sminkjét. Mert Kylie vérprofi, ha sminkelésről van szó - de mit várhatnánk egy olyan 22 éves nőtől, akinek már ennyi idősen van egy saját, igen sikeres sminkmárkája...