Az Oscar-díjas színésznő kitálalt: ilyen anyává válni 48 évesen

Hilary Swank Forrás: Variety/Getty Images
Hilary Swank a bizonyíték arra, hogy az anyaságnak bizony tényleg nincsen korhatára, akár az ötödik X-hez közel is szülővé válhatunk.

Bár a közhiedelemben még mindig erősen él az a tévhit, miszerint az anyaság korhatárhoz lenne kötve, valójában sosem késő anyává válni – ahogyan azt már az évek során számtalan világsztár, köztük Hilary Swank is bebizonyította. Az Oscar-díjas sztár ugyanis 48 évesen adott életet ikergyerkőceinek. „Sokkal örömtelibb, szórakoztatóbb és izgalmasabb, mint azt valaha képzeltem volna” – mesélte a színésznő, akinek kisfia és kislánya 2023 áprilisában jött világra. „Mindig is tudtam, hogy rendkívüli lesz, de sokkal több annál” – tette hozzá.

Forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images
Hilary Swank 48 évesen lett először anyuka: 2023 áprilisában adott életet ikergyermekeinek.

„De azt hiszem, a kimerültség függetlenül attól, hogy hány éves vagy” – emelte ki, mikor arról kérdezték, fáradtabbnak érzi-e magát idősebb anyukaként. „Járhatsz a húszas éveid elején és ennek ellenére lehetsz mégis kimerült újdonsült anyaként. Szerintem ez együtt jár a dologgal” – hangsúlyozta. A jelenleg 49 éves Hilary Swank egyébként 2018-ban ment feleségül párjához, Philip Schneiderhez, akivel az Aya és az Ohm neveket adták a gyerekeiknek – de ezt csak közel egy évvel a születésük után, 2024 februárjában, Valentin-nap alkalmából árulta el az Instagram oldalán a világnak.

Szerencsére a sztárok bátran beszélnek arról, ha idősen válnak anyává, és arról is, ha béranya hordta ki a gyermeküket!