dakota johnson Forrás: gettyimages

Dakota Johnson szerint mostohaapja változtatta meg az életét

Dakota Johnson jelenleg az egyik legnépszerűbb színésznők közé tartozik, ám nemcsak emiatt olyan szerencsés.

A Szürke ötven árnyalata sztárjának szülei még gyerekkorában váltak el, azonban az édesanyja, Melanie Griffith még a válás évében hozzáment mostohaapjához, Antonio Banderashoz. Sokan nem örülnének egy idegen férfinak a családban, de Dakota sosem gondolta így.

Hat éves voltam, az édesanyámat pedig feleségül vette egy férfi, aki fényt hozott az életünkbe a kreativitásával és kultúrájával. Elképesztően vibráló és vicces édesapa volt. Az angol kiejtését pedig kifejezetten lenyűgözőnek tartottuk. Nagyon sokat tanultam tőle.

A színésznő hozzátette, hogy kishúgáért, Stelláért is nagyon hálás Antonionak, akit a mai napig imád, még annak ellenére is, hogy 2015-ben elvált az édesanyjától.

dakota johnson
Forrás: gettyimages

Szerencsére ez a kapcsolat és szeretet a válás után is így maradt, mivel Melanie és Antonio legjobb barátok maradtak. Valószínű ez is sokban segített Dakotának, hogy közte és egykori mostohaapja közt is megmaradjon a jó kapcsolat.

A színésznő a munkái miatt szinte folyton úton van, ugyanakkor nincs olyan hónap, amikor ne szerveznének közös programot Antonioval és a családdal. De, ami még ennél is meglepőbb, hogy mindig mostohaapját hívja, ha tanácsra van szüksége. Dakota szerint a spanyol színész hiába szereti lányaként, egyedül ő tudott mindig objektív véleményt mondani neki, ha egy szerepről volt szó.

Ha kíváncsi vagy Dakota Johnson új frizurájára, akkor kattints a galériára!