Így néznének ki a Bridgerton-szereplők, ha a könyv szerint ábrázolták volna őket a sorozatban

Borítókép: Így néznének ki a Bridgerton-szereplők, ha a könyv szerint ábrázolták volna őket a sorozatban Forrás: Netflix/Bridgerton
Van, aki szinte teljesen úgy néz ki, mint a könyvben, és olyan is, akit teljes mértékben megváltoztattak.

Még az is tudja, hogy A Bridgerton család című Netflix-sorozat Julia Quinn könyvein alapszik, aki amúgy nem is követi annyira a történetet. A széria ugyanis abban a pillanatban hatalmas siker lett, hogy néhány évvel ezelőtt Daphne és Simon fűtött történetét bemutatta, azóta pedig már a harmadik évadnál jár a sztori.

Ez pedig azt jelenti, hogy Colin és Pen szerelmi történetén túl Francesca házasságának kezdetébe is bepillanthattunk. Ha kíváncsi vagy, egyébként mi mindent változtattak meg a sorozatban a könyvhöz képest, ebből a cikkből kiderül:

Mert valójában a sorozatban elég sok mindent megváltoztattak a könyvekhez képest, kezdve bizonyos szerelmi szálaktól egészen magukig a karakterekig. Nem fogunk spoilerezni, de annyit elárulhatunk, hogy a 3. évad végén kiderült, az egyik Bridgerton-testvér története nagyon más lesz, mint a könyvben.

És ezekután az sem meglepő, hogy maguk a színészek sem feltétlenül úgy néznek ki, ahogy a Bridgerton-könyvekben leírják őket. Van, akinek teljesen más a hajszíne és a testalkata, másnak a nemzetisége, és bár a Netflixnél jól kiválasztották magukat a színészeket, a könyveket olvasók nem minden szereplővel voltak elégedettek.

Most felfedjük a galériában, hogy is néznének ki a Bridgerton szereplői, ha maximálisan a könyvben leírt jellemzők alapján válogatták volna ki a színészeket!