Antonio Banderas karanténban töltötte a 60. szülinapját - Twitteren jelentette be, hogy koronavírusos

Antonio Banderas Forrás: gettyimages
Antonio Banderas augusztus 10-én töltötte be a 60. életévét. Ám, a kerek szám nem igazán hozott neki szerencsét.

A színész ugyanis Twitter oldalán jelentette be, hogy sok más színész kollégájához hasonlóan elkapta a koronavírust. Mivel 60 évesen már sokkal komolyabban kell venni a vírust, ezért a sztár az orvosai tanácsára igyekszik minél többet pihenni és mindent betartani annak érdekében, hogy gyorsan felépüljön. A Desperado sztárja szerint nincsenek komolyabb tünetei, mindössze fáradékonyabb mint általában.

„Szeretném nyilvánosságra hozni, hogy ma, augusztus 10-én kénytelen vagyok karanténban ünnepelni a 60. születésnapom, miután pozitív lett a koronavírus-tesztem. Szeretném hozzátenni, hogy viszonylag jól érzem magam, csak kicsit fáradtabb vagyok a szokásosnál. Bízom benne, hogy az utasítások betartásával minél hamarabb átesek a fertőzésen, ami világszerte annyi embert érint”

Banderas egyébként kicsit sem szomorú, hogy a hatodik X-et a négy fal között kell töltenie, ugyanis azt tervezi, hogy olvasásra, írásra, pihenésre és tervezésre fogja fordítani ezt az időszakot. Ahogy ő fogalmazott: értelmet akar adni a 60. évnek.

Ha kíváncsi vagy, mely hírességek adományoztak a koronavírus miatt, akkor kattints a galériára!