A rákkal küzdő Katalin felbukkant a gyerekeivel: ilyen állapotban szúrta ki a boltban a hercegnét egy szemfüles járókelő

Katalin hercegné Forrás: Andy Cheung/Getty Images
A walesi hercegné egy ruhaboltban shoppingolt Saroltával és Lajossal a szemtanúk szerint, ami szuper hír, hiszen azt jelenti, TÉNYLEG jobban van.

Az egész világot sokkalta márciusban a hír, hogy az év elején hasi műtéten átesett Kate Middleton rákkal küzd. Vilmos herceg felesége egy videóüzenetben beszélt az állapotáról, és azt is hozzátette, jól van – a jelek szerint az orvosaival együtt abszolút bizakodóak a felépülését illetően. A szomorú az, hogy sokan ennek ellenére sem álltak le az összeesküvés-elméletet gyártásával, sőt, a legdurvább teóriák arról szólnak, hogy Katalin hercegné valójában meghalt - ezt többek között arra alapozzák, hogy a palota kijelentette, továbbra sem láthatjuk őt egyetlen hivatalos eseményen sem.

Nos, egy @lolchesss nevű felhasználó egyszer és mindenkorra megcáfolta ezt, ugyanis feltöltött egy videót a TikTok csatornájára arról, hogy június 2-án belefutott a walesi hercegnébe egy ruhaboltban, ahol Saroltával és Lajossal shoppingolt Katalin. A TikToker azt mondja, nem készített erről sem fotót, sem videót, és az üzletben mindenki próbálta nem feltűnően figyelni Vilmos feleségét, aki kedvesen csevegett a kasszánál az ott dolgozóval, majd a gyermekeivel együtt autóba ült és továbbhajtott. Mindenesetre szuper hír, hogy Kate a szemtanúk szerint jobban van, és nincs ágyhoz sem kötve.

Ismered Katalin hercegné életét, mielőtt híressé vált volna?