Belestünk híres emberek gardróbjába, mit tanulhatunk el tőlük?

sztárok,sztárgardróbok,ruhák,cipők,tematizálás,tippek Forrás: pinterest
Mennyi napszemüvegre, cipőre és táskára van szüksége egy embernek. És egy sztárnak? Temérdekre, így elengedhetetlen, hogy átláthatóan tárolják azokat.

Egy szervezett gardrób megkönnyíti a megfelelő ruha kiválasztását, pláne, ha olyan sok holmi közül kell kiválasztani az aznapi szettet, mint a most következő sztároknak. Habár ekkora gardróbbal földi halandók csak ritkán rendelkeznek, mégis érdemes ellopni a most következő hírességektől egy-két tematizálási és tárolási ötletet. Így csináld:

  • Hozz létre zónákat ruha típusok szerint, majd oszd fel őket színekre és évszakokra. Ha korlátozott helyed van csak azok a holmik legyenek elől, amelyeket abban a szezonban használsz.

  • Tárold polcokon a holmikat, így sokkal átláthatóbb lesz a rendszer és könnyebben tudsz kiigazodni majd a ruháid között.

  • A cipőidet tartsd valamilyen állványon, de az is szuper megoldás, ha az eredeti dobozukban tárolod őket, így kisebb helyet foglalnak, hiszen a dobozokat egymásra is tudod tenni, így függőlegesen építkezhetsz.

  • Az ékszereket és egyéb kisebb méretű kiegészítőket érdemes fiókokban, elfektetve tartani, így a láncok és karkötők nem gabalyodnak össze, és sokkal átláthatóbb rendszert tudsz majd kialakítani.

  • Végül, de nem utolsósorban, fektess be néhány minőségi, egyforma fa fogasba. A ruháid meghálálják majd ezt a törődést, és számodra is megkönnyítik a keresgélést a gönceid között.

Következzenek a sztárgardróbok képekben!