Jövő nyáron jön a Csupasz pisztoly reboot – Liam Neesonnel

Leslie Nielsen és Anna Nicole Smith Forrás: Paramount / Getty Images
Az északír színész korábban már viccelődött azzal, hogy összekeverik Leslie Nielsennel.

Vannak filmek, amelyek úgy jók, ahogy vannak, és egy feldolgozás ötlete csak borzongást kelt a rajongókban. Nekem a Csupasz pisztoly széria is ilyen, Leslie Nielsen egyszerűen zseniálisan hozza Frank Drebin ügyefogyott figuráját, nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaki képes lehet felülmúlni. Márpedig ha jobbat nem tudnak, akkor minek nyúlnának hozzá.

A Paramountnál viszont úgy gondolták, hogy újra előveszik az ötletet – ami egyébként még régebbre nyúlik vissza, Leslie Nielsen már az 1982-es Nagyon különleges ügyosztály című sorozatban is eljátszotta a hadnagyot. Az új, egyelőre cím nélküli mozi mind ebből a szériából, mind a filmekből merít. A rendezést Akiva Schafferre bízták, aki Dan Gregorral közösen írta a forgatókönyvet. A producerek közt a Family Guy atyjának, Seth MacFarlane-nek a neve is szerepel.

Ami viszont még érdekesebb, hogy a főszerepet Liam Neesonre osztották. Korábban, a 2010-es évek elején amúgy felmerült már egy folytatás Ed Helmsszel, de Neesonnek valószínűleg kifejezetten jól áll majd a figura. Egy videóban – amelyben amúgy az ír nevek helyes kiejtését forszírozta – maga a színész is poénkodott azzal, hogy összetévesztik Leslie Nielsennel.

A Paramount bejelentése szerint a filmet már jövő nyáron megkapjuk, 2025. július 18-ára tervezik a premiert. Kíváncsian várjuk.