Ezek Adam Sandler legjobb filmjei – hol van Az űrhajós?

A Csiszolatlan gyémánt egyik képe Forrás: Netflix
Nincs középút: Adam Sandlert vagy imádod, vagy utálod. A kritikusok ezeket a filmjeit tartják a legtöbbre.

Gyakran bugyuta poénok, kínos altesti és fingós viccek, degenerált haverok – sokan ezek miatt nem szeretik Adam Sandler filmjeit, vannak, akik ha meglátják a színészt, máris öklendezni kezdenek. Viszont mások meg pont azért szeretik, mert laza, mintha csak egy lenne közülük, nem akar nagy megfejtésekbe bocsátkozni, a sztori megértésébe nem reccsen bele az agyuk, kikapcsolódásnak pont megfelelőek ezek a mozik. Nem nagyon van középút, Sandlert vagy szeretjük, vagy gyűlöljük.

Azt viszont kénytelen-kelletlen a legtöbb bírálója is elismeri, hogy bizonyított már komoly, drámai szerepekben – sőt, egyesek épp azért kezdik ki, mert képes ilyen alakításokra is, mégis inkább a könnyed filmeket ontja magából. Legújabb munkája, Az űrhajós már nézhető a Netflixen, az első kritikák nem valami hízelgőek, az viszont biztos, hogy a sci-fi drámában nem azt kapjuk, amit megszoktunk tőle.

Ez a legújabb filmje jelenleg 57 százalékon áll a Rotten Tomatoes Tomatometerén. De nézzük, hogy az ottani értékelések alapján befér-e a legjobbak közé!

Íme, Adam Sandler 15 legjobb filmje:

A lista másik végén amúgy a Neteséges hatost találjuk, egészen kerek, nulla százalékos értékeléssel, de a Jack és Jill, valamint a Golyóálló sem büszkélkedhet még tíz százalékkal sem, karöltve pár másik mozival. Érdekes, hogy a Nagyfiúk mindkét része hasonlóan csapnivalóan szerepelt a kritikusoknál, pedig azok nézhető, limonádé haverfilmek.

Ha inkább más műfajban utazol: