Szívesen találkozol barátaiddal egy finom kávé vagy tea mellett? Kínálj mellé Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára!

Borítókép: Szívesen találkozol barátaiddal egy finom kávé vagy tea mellett? Kínálj mellé Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára!
Mi jut eszedbe, ha egy csésze kávéra vagy teára gondolsz? A forró italok fogyasztása napi rutinunk szerves részét képezi, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé...

Ha a Twix Bites-ot választod, mindez a tiéd lehet egy csomagban, ami készen áll arra, hogy másokkal is megoszd. Ha van nálad egy Twix, sosem kell sokáig keresned a társaságot; a legnehezebb döntés ilyenkor legfeljebb az, hogy a bal vagy a jobb Twix legyen-e a tiéd. Ha viszont inkább falatonként osztanád meg kedvenc csokidat, most ezt is megteheted, ha a Twix Bites csomagból kínálod meg barátaidat. Ha mázlid van, egy Srí Lanka-i utat is nyerhetsz. Tudj meg többet a www.twix.hu weboldalon.

A kávé és a tea a világ legkedveltebb alkoholmentes italai közé tartozik, melyek mellé gyakran kínálnak valamilyen apró finomságot is. Ha a forró italok a Te napod szerves részét is képezik, tedd a hangulatot még kellemesebbé egy kis Twix-szel. Mindegy, hogy kávédat otthon, munkahelyeden, barátaidnál tett látogatásod során vagy akár útközben kortyolod, a Twix Bites kényelmes, tasakos kiszerelésében minden helyzetben jó útitárs. A népszerű csokoládészeleteket apró falatokra osztották, így másokkal is megoszthatjuk – felesleges csomagolóanyag nélkül. Így mikor az édességen osztozunk, egyben a túlfogyasztás ellen is harcolunk.

A bal és a jobb Twix most egyesíti erőit más népszerű márkákkal, hogy minden kávé- és tearajongó lehetőséget kaphasson ellátogatni a világ egyik legnépszerűbb úticéljához, az egzotikus Srí Lankára, ahol a győzteseknek lehetőségük lesz meglátogatni a tea- és kávéültetvényeket, hogy jobban megismerhessék kedvenc italuk eredetét.

A versenyben való részvételért mindössze annyi a dolgod, hogy Twix, Snickers, Mars vagy M&M’s termékeket vásárolsz legalább 600 forint értékben 2019. február 18. és március 17. között. Regisztrálj a www.twix.hu oldalon blokkod egyedi azonosítójával (AP kódjával), majd tedd el alaposan a blokkot. Ezután várj, hogy kiderüljön, tiéd-e a napi nyeremény, ami egy két bögréből álló szett forró italaid számára, a heti nyeremény, egy kávéfőző, vagy akár a jackpot, egy út a napos Srí Lankára.