10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Borítókép: 10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket Forrás: Getty Images
Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is, nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A karácsony többek közt arra is jó (mármint amellett, hogy degeszre ehetjük magunkat bejglivel és jól összeveszhetünk a nagybácsinkkal a politikán… vagy min), hogy szingliként felejthetetlen pillanatokat élhetünk át, amikor is felteszik nekünk a kérdéseket.

Na, és hogy állsz a pasikkal?

Dehát annyira csodálatos édesanya lennél!

Próbáltad már az online társkeresést?
Vagy mindennek tetejébe:
Van a fodrászomnak egy nagyon helyes, jóképű fia…

És ez még hagyján: vannak ilyen karácsonyi üdvözlőlapok is, amelyekből azért elég egyértelműen kiderül, hogy ki maradt páratlanul a családban. Persze az is előfordul, hogy valaki poént csinál ebből, s nemrég egy amerikai lány, Emily készített képeslapot, amelyen ez a négy felirat szerepelt:

„Izgatottak, Jegyesek, Babát várnak, Emily”

Persze ez angolul, mint a mellékelt ábra mutatja, sokkal frappánsabb, mivel mindegyik felirat E betűvel kezdődik. Emily tweetje jó alaposan bejárta az internet hegyeit-völgyeit, jöttek is a választweetek más szingliktől, akik biztosították a tweet szerzőjét arról, hogy a legkevésbé sincs egyedül:

A fentieken felbuzdulva összeállítottuk a legjobb karácsonyi mémeket, amelyekkel remélhetőleg mindenki azonosulni tud, aki szingliként tölti az ünnepeket. Íme: