JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Na kibe futottam bele életem első csoportos szexpartiján?

Borítókép: Na kibe futottam bele életem első csoportos szexpartiján? Forrás: pixabay.com/Niek Verlaan
Adél az ideális, idősebb nővér típusú barátnő. 52 éves, két gyerek és 22 év házasság után is nagyszerű karban van. De ami a lényeg, mindig kibeszéltük a pasijainkat, munkahelyi bánatunkat, a szüleinket, a gyerekeket. Mindent, amit két (vagy több) nő kibeszélhet. Ám most Adél olyat mesélt, amitől igazán leesett az állam. És hozzájárult – tkp. a férjével mindketten –, hogy megírjam a történetüket. Tanulságos, lányok!

Az első nagy kaland

Péterrel szerelem volt első látásra. Akkoriban nyitott újra az E-klub, végzősök voltunk az orvosin, a barátaim rábeszéltek egy kis könnyű drogra, hatalmasat buliztunk. De amint Pétert megláttam, minden kitisztult. Egész éjjel beszélgettünk és a Népliget nedves füvében szeretkeztünk hajnalban.

Ő akkor már végzett közgazdász volt, a szüleim imádták, jött az esküvő, lakás, gyerekek, ahogy kell. Én közben gyógytornász lettem. Nem akartam teljesen feladni az orvoslást, de valahogy nem is tudtam komoly karriert építeni. És lassan az életünk ilyenné vált. Biztonságos, megnyugtató, izgalommentes életté.

Nem szürke, de nem is színes

Havonta egyszer-kétszer azért még szeretkeztünk, mondhatni rutinból. Péter mindig is gyöngéd volt, kötelességének érezte, hogy kielégítsen. A célját legtöbbször el is érte. Mégis egyformává váltak az ágyjelenetek. Ha más nem, attól, hogy például mindig az ágyban csináltuk. A nagy sikoltozások, asztalon elkövetett villámmenetek, erdei rejtekhuncutkodások azonban elmaradtak. Én azt hittem, ő elégedett, ő azt hitte, én is elégedett vagyok.

Sem ő, sem én nem csaltuk meg egymást. Pedig lett volna lehetőségem, a kuncsaftjaim között jócskán volt sportoló csődör, kiéhezett családapa, csinos színészpalánta. Péternek is voltak fiatal gyakornokai, csábos kolléganői a cégnél. Ám ez a fajta „klasszikus” hűtlenség elmaradt.

Internetes kalandtúra

Aztán egyszer, úgy három éve bejelentkezett hozzám egy ügyvédnő masszírozásra. Tőle hallottam először egy internetes szexpartnerkereső oldalról. Sokszor elmondta, hogy mennyire biztonságos, titkos és diszkrét. Elmesélte, hogy három állandó szexpartnert is talált. Az egyik tüzes és jótestű, a másik egy kedves maci, a harmadik fiatal, de nagy kujon. És néha azért vannak alkalmi együttlétei is.

Természetesnek tűnt, ahogy beszélt erről, de azért eléggé frivolnak és dekadensnek találtam, magamat pedig gyávának ahhoz, hogy idegen pasikkal összefeküdjek. Mégis, ahogy elégedetten listázta, hogyan oldja meg a szexproblémáit, és ahogy áradt belőle az önbizalom, a nőies kisugárzás, az valójában tetszett. Egy szó, mint száz, a kalandvágy kukaca szöget ütött a fejembe.

Hamarosan regisztráltam egy kamu e-mail cím és egy ingyenesen letölthető női kép segítségével. Elkezdtem nézelődni. Eleinte nevetségesnek, groteszknek találtam a virtuális férfiakat, vagy élvetegnek és gusztustalannak. Hétköznapi dolog egy ilyen oldalon az a 19 éves kisfiú, aki a merev farkával keres egy méretimádó korombelit, de a szakállas (vagy éppen kopasz) punciguru is szokványos, aki áradozva szól magáról, mint akit nekem rendelt a sors. „Csak rád várok, hogy mágikus gyönyörben részesítselek, tudom, hogy te vagy az, írj nyugodtan és hamarosan kinyallak”.

Ám egyszercsak belefutottam egy természetesnek tűnő fickóba.

Félvak randi, szex mással és rákattanás

Erre mondják, hogy cuki pasi. Az igazi nevét nem tudom. De az előnytelen fotó biztosan őt ábrázolta, szerényen bevallotta a bemutatkozó szövegében, hogy bizony dundi. És olyan vágyakozó őzikepillantása volt. Írtam neki, e-mailcímet cseréltünk és két nap múlva a lakásán voltam. Az őzikepillantás valódi, a dundiság is. Esetlenek voltunk mindketten, mint két tinédzser. Talán pont ezt élveztem benne.

A következő pasinál már bátrabb voltam. Azon a randin kiengedtem minden gőzt, és olyasmit is kipróbáltam, amit korábban Péterrel sosem mertem volna. Engem lepett meg legjobban, mennyire élvezem a váltott pózokat, az elnyújtott szexet, a második orgazmus utáni finom ingereket. Akkor arra gondoltam, hogy Péterrel sosem lesz ilyen. És nem értettem, mostanáig hol szunnyadt bennem ez a vad szextigris, ez a testiségbe alászálló hetéra.

Saját alternatív fizikai valóságomban pihegve feküdtem, mikor azt mondja nekem a partnerem: „Figyelj, lesz egy parti két hét múlva az egyik barátom villájában. Nagyon diszkrét. Nincs kedved eljönni?” Nem is volt kérdés, hogy milyen partira gondol. Nem is volt kérdés, hogy a frissen talált szexmániás énemmel igent mondok. Főleg, hogy Péter is pont elutazott munkaügyben. Mintha minden lehetségessé vált volna.

Démonok kertje

Izgatottan, kicsit borzongva csöngettem a budai villa kapubejárójánál. De félelmeim nem igazolódtak. Egy ilyen szexpartit nem úgy kell elképzelni, ahogy a pornófilmekben látja az ember (párat én is megnéztem, hogy felkészüljek). Nincs az, hogy eleve meztelen, helyből begerjedt emberek ugranak partnerről partnerre. Vad üzekedés helyett diszkrét italozás és kellemes társalgás egyenletes beszédzaja fogadott.

A házigazda, miután alaposan lecsekkolta, ki hívott meg, bemutatott a feleségének. A kihívó estélyibe öltözött háziasszony – nyilván látva megilletődöttségemet – „bevezetett a társaságba”. Megnyugtatott, hogy nem lesz húspiac, csak azt csinálom, amihez kedvem van, itt minden önkéntes. Kellemesen laza stílusa és a koktél, amit kevert nekem, csillapította a szorongásomat, és volt a nőben valami magától értetődő bujaság, ami lefegyverzett. Ha férfi lennék, biztos meg akarnám hódítani – egy éjszakára legalább.

A történetnek ezen a pontján még nem látszott, micsoda Tágra zárt szemek-stílusú pszicho-thriller és micsoda happy end vár rám aznap éjjel.

A nagy találkozás

Az est további részében megkaptam azt, amiről korábban nem is tudtam, hogy vágyom rá: gyöngéd szex két férfival egyszerre.

A hatalmas nappaliban több pár, hármasok is vannak, én az egyiknek az ölében ültem, a másik épp a mellemre élvezett, amikor ismerős nyögést hallottam a kéjben tobzódó helyiség túlvégéről.

Riadtan néztem hátra, és megláttam Pétert! Tényleg ott volt a férjem, aki ahelyett, hogy elutazott volna munkaügyben. épp egy szőke nővel csinálta. Felsikoltottam, amit alsó partnerem a gyönyör jelének vehetett, mert azonnal elélvezett. Leszálltam róla, menekülni szerettem volna, de addigra Péter is kiszúrt. Azt hittem, ott helyben szörnyethalok.

Azzal a természetes eleganciával, ami miatt valaha belészerettem, odajött, és visszanyomott a kanapéra. Leült mellém, még az óvszert se húzta le, nekem pedig egy idegen férfi ondója folyt a mellem között. Biztos voltam benne, hogy feldarabolva végzem egy szeméttelep távoli sarkában. De Péter azt mondta: „Miért nem csináljuk ezt egymással?”

Olyan próbát állt ki a kapcsolatunk azon az estén, ami mindennél jobban összefűz minket. Mondanom sem kell, hogy azóta sosem látott, változatos és izgalmas házaséletünk van. Mindent megteszünk, amit a másik kér, és mindent megbeszélünk – hol előtte, hol utána.

Mi az az öt dolog, amit tudnod kell a szexről? A galériából kiderül!