Ezt teszi a gyerek érkezése a szexuális életeddel: 10 igaz történet

házasélet,szex
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

V

Van aki belefárad és feladja, van aki szívósan kísérletezik, de az biztos, hogy a gyerek érkezése után az ágyban már semmi sem lesz a régi.

Hogy mennyire sikerül életben tartani a tüzet, az függ a felek habitusától és a kapcsolat minőségétől. Ha a szex azelőtt sem volt "high priority" az életetekben, akkor most nagy bizonyossággal zátonyra futtok, szóval a téma megér néhány beszélgetést és nem ártana közösen kidolgozni egy szexmentő taxtikát.

Még szerencse, hogy nincs törvénybe foglalva, milyennek kellene lennie a házaséletnek a gyerekek érkezése után. Vagy előtt. Vagy helyett. Szóval ha szexről van szó, nincs olyan, hogy normális. Ha van valami közös az alábbi megszólalókban, talán az, hogy felismerték ezt az egyszerű elvet.

Az is normális, persze, ha elmaradozik a szex a házasságban. Sőt, tulajdonképpen magától értetődő. Mi is számtalanszor meséltünk már szexmentes házasságokról. Az alábbi történetek főszereplői elmondják, hogyan úsztak szemben az árral:

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Ezt teszi a gyerek érkezése a szexuális életeddel: 10 történet
Tovább olvasok
Honnan tudhatod, hogy a kutyád hamarosan hőgutát fog kapni?

A Komondor fajtamentők – tekintve, hogy a fajta különösen veszélyzetett e szempontból – összegyüjtötték nekünk a legfontosabb, laikusok számára is felismerhető jeleket.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem