Szerző: Dr. Halász Dóra

Dr Halász Dóra vagyok, szakgyógyszerész, feleség, egy gyönyörű kisfiú édesanyja és a SHEDO natúrkozmetikai márka alapítója.

Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult.  A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Szakgyógyszerész diplomám megszerzése után ismereteimet elismert aromaterápiás és kozmetológiai kurzusokon gyarapítottam. Hosszú idő alatt megszerzett elméleti és gyakorlati tudásomra alapozva alkottam meg a receptúrákat.

Az anyaság és kisfiam születése adta meg a lendületet a SHEDO márka megalapításához. Férjemmel közösen, második gyermekünkként neveljük, építjük a márkát.

A SHEDO natúrkozmetikumok megbízható, optimális összetételek babák, gyerekek és érzékeny bőrű felnőttek igényeire szabva. Hatékony, biztonságos formulák kiváló minőségű, bio minősített, növényi alapanyagokból.

A fenntarthatóság, magas minőség kiemelkedően fontos számukra. Szeretnénk támogatni az embereket abban, hogy gyermekeik és saját maguk számára a lehető leggondosabb ápolást tudják biztosítani a természet és az illóolajok erejével. Célunk, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a természetes, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.