Szeretsz a gyerekekkel főzőcskézni? Most a Disney Mesés szakácskönyvével közösen alkothattok!

Borítókép: Szeretsz a gyerekekkel főzőcskézni? Most a Disney Mesés szakácskönyvével közösen alkothattok!
A Disney-rajongó családokat várja a SPAR. Gyűjthettek matricákat és kártyacsomagot, majd kedvenc mesehőseitek receptjeit is kipróbálhatjátok

Mintha tegnap lett volna, hogy kedvenc Disney-rajzfilmjeidet nézted újra és újra. De az idő repül, és már a gyereked nézi a jól ismert meséket. Ha ti is nagy rajongók vagytok, akkor a SPAR és a Disney közös hűségakciója biztosan a kedvedre lesz:

A különleges együttműködésnek köszönhetően most Mesés szakácskönyvet és matricagyűjtő albumot szerezhettek be.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet.

A mesés receptekért a legválogatósabb gyerekek is odalesznek

A mesék főhőseihez kapcsolódóan 5 kategóriában – reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok – izgalmas recepteket is találsz. Mókás fogásokat készíthettek: például Aranyhajhoz illően hercegnőfonat nevű süteményt, a L’ecsóval kapcsolatosan lecsós pizzát süthettek, a Jégvarázs mesénél a jégérméket és a málnás tejturmixot találjátok. Szenilla nyomában korall fagyit kóstolhattok, de ha a Verdákért rajong a gyerek, biztosan a Szelep kupa koktél lesz a kedvence.

A Disney-kártyák is rátok várnak

Az albumhoz kapható 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően izgalmas kártyacsatákat rendezhettek.

A hűségakció 2018. március 1-től április 25-ig tart. Nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forint után egy ingyenes - 4 matricát és 2 kártyát tartalmazó – csomagot kaptok, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is vásárolhatjátok a kék matricacsomagot. A 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba ragaszthatóak a matricák, összesen 144. A Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A további részletekért kattintsatok a www.spar.hu weboldalra.