Ragyogóbb, egészségesebb bőr, kevesebb ránc már egy hét után? Nem hittük, teszteltük!

Borítókép: Ragyogóbb, egészségesebb bőr, kevesebb ránc már egy hét után? Nem hittük, teszteltük! Forrás: Getty Images/Westend61
Amikor megkaptam az Yves Rocher Növényi Elixír termékcsaládot tartalmazó csomagját, alig vártam, hogy kipróbálhassam és belevethessem magam a tesztelésébe. A krémek növényi alapúak, nagy százalékban tartalmaznak természetes összetevőket és nem kevesebbet ígérnek, mint hogy már egy hét használat után látszódik a hatásuk: a ragyogóbb, egészségesebb, rugalmasabb bőr és a kevesebb ránc. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire váltak be nekem a termékek, akkor olvassatok tovább!

Én tudatos vásárló vagyok!

Az Yves Rocher márkát már nagyon régóta ismerem és több terméküknek is rendszeres használója vagyok. Nagyon érzékeny a bőröm, ezért nagyon megnézem, milyen terméket kenek az arcomra, így csak olyan márkákat használok, amelyek bizonyítottan mentesek mindenféle káros anyagtól, növényi alapúak és nagy százalékban tartalmaznak természetes összetevőket. Ezért is van a polcomon (de tényleg) Yves Rocher lemosó, krém és szérum. Eddig bármelyik terméküket próbáltam, soha nem okozott csalódást (sem irritációt).

Az elmúlt években arra is elkezdtem odafigyelni, hogy csak olyan cégek kozmetikumait veszem meg, amelyek odafigyelnek a fenntarthatóságra és termékeik fejlesztése és előállítása is környezettudatosan és a természet tisztelete mellett történik.

Az Yves Rocher szerencsére minden kívánalomnak megfelel – tudtad például, hogy a flakonjaikat újrahasznosított műanyagból készítik?- és krémjeik, szérumaik mind állagban, mind illatban, textúrában hozzák a luxusérzést, de megfizethető áron.

Tudomány a Növényi Elixír termékcsalád hátterében

Tudatos vásárló vagyok abban a tekintetben is, hogy nem hagyom magam elkábítani hangzatos ígéretekkel, ezért mindig utánaolvasok, pontosan mi a tudományos háttere egy-egy termék fejlesztésének. Így tettem az Yves Rocher Növényi Elixír termékcsaláddal kapcsolatban is:

Az új, Növényi Elixír termékcsalád újdonságát és erejét egy egyedülálló Föld-Óceán összetevőnek köszönheti. Az Yves Rocher kutatói fő hatóanyagként anasturtium algát választották oxidáló tulajdonságai miatt, amely segít helyreállítani a bőrsejteket, és atetraselmis algát, egy tengeri növényt, amely méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a környezet negatív hatásainak leküzdésében.

Tudtad, hogy az Elixir Botanique termékcsaládunk a biológiai tudomány és a tengeri biotechnológia 25 éves kutatásának...

Posted by Yves Rocher Magyarország on Wednesday, September 29, 2021

Mit ígér a termékek rendszeres használata?

A két növényi hatóanyag szövet és sejt szinten aktiválja az oxigénmechanizmusokat és erősíti a bőrt:

  • Fokozza a bőr oxigénellátását
  • Támogatja a sejteken belüli oxigénáramlást
  • Stimulálja az oxigénfogyasztást és az energiatermelést
  • Aktiválja a sejtek anyagcseréjét és erősíti a bőr szerkezetét
  • Beindítja a méregtelenítő mechanizmusokat és különösen hatékony a stresszért felelős molekulák semlegesítésében.

A termékcsalád tagjai, amelyeket használtam egy héten át: egy erősítő nappali arcszérum, egy káros hatások ellen védő nappali és egy regeneráló éjszakai arckrém, valamint egy ragyogásfokozó golyós szemkörnyékápoló.

Az ígéret az, hogy a termékek rendszeres használata véd a külső káros hatások – például a szennyezett levegő- ellen, revitalizálja és hidratálja a bőrt, csökkennek a szarkalábak, ráncok, a bőr oxigénnel telítetté és méregtelenítetté válik, jobban tud lélegezni, feszes, rugalmas és ragyogó lesz.

Nézd meg a galériában, én mit tapasztaltam a termékek használata közben!