Ápolom, táplálom, frissítem, szeretem: ezekkel a beauty termékekkel kényeztetem magamat!

Borítókép: Ápolom, táplálom, frissítem, szeretem: ezekkel a beauty termékekkel kényeztetem magamat! Forrás: Getty Images
Mit szólnátok, ha az ébredező, egyre sokszínűbb természettel együtt mi magunk is frissítenénk megjelenésünkön? Kezdjük önszeretet kúránkat bőrünkkel! Összeállításunkban olyan beauty termékeket hoztunk nektek, melyek kényeztetnek és a professzionális hatóanyagoknak köszönhetően ápolnak, táplálnak egyszerre.

Most mondd meg őszintén: mennyi időt szánsz bőröd ápolására? Van reggeli-esti rutinod? Hány percig tart egyik-másik? Nem túl sokáig? Épp csak felkened és rohansz?

Ha megnyugtat a tény, nem vagy egyedül ezzel. Valahogy ez az a napi rutin, amit sokan mostohagyermekként kezelünk, PEDIG pont ekkor menthetnénk meg magunk önszeretetére egy kicsivel több időt.

Ne fosztd meg magad a kényeztetéstől! Iktasd be ezt is úgy napod feladatai közé, mint a rendszeres étkezést vagy a napindító és napzáró készülődésed egyik legfontosabb tennivalóját. Amint rendszerré válik, észre sem veszed, hogy ideje van napi tennivalóid sorában. No és végtére nem is kellemetlen ez a rutin, hisz önszeretetet gyakorolsz közben!

Ne feledd, május 12-15. között ismét itt a JOY-Napok!

Szerezd be a kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinból, vagy töltsd le azokat a JOY Hungary App-ról. A galériában szereplő termékek közül is jópárat kedvezményesen fogsz tudni beszerezni általuk! A részletekért és szépségápolási kuponokért kattints ide!

Galériánkban olyan szépségápolási termékeket mutatunk nektek, melyek napi rutinod részévé válhatnak ápoló, kényeztető hatóanyagai jóvoltából.