Borítókép: Ápolom, táplálom, frissítem, szeretem: ezekkel a beauty termékekkel kényeztetem magamat! Forrás: Getty Images

Ápolom, táplálom, frissítem, szeretem: ezekkel a beauty termékekkel kényeztetem magamat!

Mit szólnátok, ha az ébredező, egyre sokszínűbb természettel együtt mi magunk is frissítenénk megjelenésünkön? Kezdjük önszeretet kúránkat bőrünkkel! Összeállításunkban olyan beauty termékeket hoztunk nektek, melyek kényeztetnek és a professzionális hatóanyagoknak köszönhetően ápolnak, táplálnak egyszerre.

Most mondd meg őszintén: mennyi időt szánsz bőröd ápolására? Van reggeli-esti rutinod? Hány percig tart egyik-másik? Nem túl sokáig? Épp csak felkened és rohansz?

Ha megnyugtat a tény, nem vagy egyedül ezzel. Valahogy ez az a napi rutin, amit sokan mostohagyermekként kezelünk, PEDIG pont ekkor menthetnénk meg magunk önszeretetére egy kicsivel több időt.

Ne fosztd meg magad a kényeztetéstől! Iktasd be ezt is úgy napod feladatai közé, mint a rendszeres étkezést vagy a napindító és napzáró készülődésed egyik legfontosabb tennivalóját. Amint rendszerré válik, észre sem veszed, hogy ideje van napi tennivalóid sorában. No és végtére nem is kellemetlen ez a rutin, hisz önszeretetet gyakorolsz közben!

Ne feledd, május 12-15. között ismét itt a JOY-Napok!

Szerezd be a kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinból, vagy töltsd le azokat a JOY Hungary App-ról. A galériában szereplő termékek közül is jópárat kedvezményesen fogsz tudni beszerezni általuk! A részletekért és szépségápolási kuponokért kattints ide!

Galériánkban olyan szépségápolási termékeket mutatunk nektek, melyek napi rutinod részévé válhatnak ápoló, kényeztető hatóanyagai jóvoltából.