Tavaszi arcápolási rutin 5 lépésben a ragyogó, egészséges bőrért!

Borítókép: Tavaszi arcápolási rutin 5 lépésben a ragyogó, egészséges bőrért! Forrás: GettyImages
Míg télen a vitaminokban szegény táplálkozás, a hideg, a fűtés, a kevés mozgás a friss levegőn, a napfény hiánya hagy nyomot a bőrünkön, tavasszal éppen az egyre intenzívebbé váló napsugarak jelentenek veszélyt a hideg hónapokban meggyengült bőr számára. Sokan nem is gondolják, de a bőrnek az egészségünk megóvásában is hatalmas szerepe van. Testünknek ugyanis a bőr az elsődleges védelmi vonala. 5 lépéses szépségrutinunkkal nem csak széppé, de egészségessé is varázsolhatod!

Tavasszal is kiemelt fontossággal bír az évszaknak és a bőr típusának megfelelő arcápolási rutin kialakítása. Ilyenkor a fókuszban a bőr alapos kitisztítása, anyagcseréjének fokozása, táplálása áll és ehhez fontos a bőr igényeihez maximálisan illeszkedő kozmetikumok kiválasztása is.

Minden reggel végezd el az alább található arcápolási rutint és használj hozzá minőségi, mindenféle káros- és mesterséges adalékanyagtól mentes, ellenben természetes, élő hatóanyagokban gazdag, prémium kozmetikumokat, például a luxus minőséget képviselő Adrienne Feller termékeket, melyeket a március 19-21. között megrendezésre kerülő JOY-Napok Beauty&Fit keretében most kedvezményesen beszerezhetsz a Shoppie Go alkalmazásból ingyenesen letölthető JOY-Napok kuponnal!

Ennyire még sosem éreztük a bőrünkön, hogy az egészség milyen végtelenül fontos. Mivel az immunrendszerünk az első védelmi vonalunk és ehhez a védelmi vonalhoz szorosan kapcsolódik a bőrünk, a szakértők szerint semmi olyat nem javallott a bőrünkre kenni, ami azt terheli vagy ártalmas számára.

Bőrünk jóllétét – ezáltal kinézetét is- az érzelmi állapotunkon túl a napi táplálékunk, a mozgás jelenléte vagy hiánya, illetve a naponta használt kozmetikumok is meghatározzák. Akárcsak a táplálkozásban, a bőrápolásban is fontos, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használjunk: így például növények tiszta kivonatait, természetes vitaminokat, termálvizet, illóolajokat, hidegen préselt növényi olajokat.

Íme 5 lépéses tavaszi arcápolási rutinunk és a leghatékonyabb kozmetikumok, amelyek rendszeres használatával garantált az egészséges és ragyogó bőr!